tion.ro Web analytics

Probleme pe piaţa asigurărilor. Două organizaţii profesionale, una care reprezintă interesele dealerilor Dacia, Renault şi Nissan, respectiv cea care reuneşte service-urile independente din România, au anunţat că nu mai preiau spre reparaţie autovehiculele asigurate la compania Euroins. Deocamdată, la Timişoara dealerul local aşteaptă clarificări din partea asociaţiei, dar maşini de la Euroins nu se mai preiau în service. Motivul: contractul de colaborare a expirat.
Peste 100 de spălătorii, service-uri şi vopsitorii auto din Timişoara au fost controlate de poliţiştii locali de la începutul anului. Zeci de societăţi comerciale s-au ales cu sancţiuni pentru că funcţionau fără respectarea normelor legale sau au fost somate să intre în legalitate, în caz contrar riscând sancţiuni de zeci de mii de lei.
În lipsă de bani, românul uită să mai treacă la timp pe la atelierele de service auto. Preferă să se chinuie cu propriile mâini să-şi înlocuiască piesa defectă în speranţa că va mai economisi un leu din buzunarul în care şi aşa bate vântul. Mulţi spun că efortul merită. Problema e la maşinile noi, acolo unde electronica domină mecanica în proporţie tot mai mare în funcţionarea motorului.
Comisia Europeană a decis modificarea legislaţiei din ţările membre ale UE în domeniul comercializării de autoturisme noi. Scopul? Uniformizarea preţurilor între ţările membre pentru stimularea concurenţei în domeniu. Iar rezultatele se văd. În acest moment timişorenii care vor să achiziţioneze un automobil nou din oraşul de pe Bega o pot face la (aproape) acelaşi preţ cu cel practicat la dealerii din ţările est-europene.

Asociaţia Societăţilor de Service Auto Independente a organizat, marţi dimineaţa , la Timişoara, un miting, pentru a protesta împotriva „practicilor firmelor de asigurări şi a  Comisiei de Supraveghere a Asigurărilor, care ar trebui să fie arbitrul pieţei de asigurări şi care închide ochii la metodele asiguratorilor, care amână plata despăgubirilor şi îi silesc să execute reparaţiile cu piese vechi”, spun organizatorii acţiunii.

Sunt obligaţi să ne repare maşinile cu piese proaste, dar ieftine, pentru ca apoi să-şi obţină banii doar prin tribunale. Asta le reproşează firmelor de asigurări societăţile de service auto din toată ţara, care vor protesta, marţi, la Timişoara, denunţând lipsa de reacţie a autorităţilor faţă de practicile abuzive ale asiguratorilor, spun iniţiatorii acţiunii.

Ştirile judeţului Timiş

Cod Galben de vânt în Timiș. În estul județului este Cod Portocaliu
În Timiș au fost emise două coduri de vânt: Galben și Portocaliu. Dacă Codul Galben vizează o mare parte a județului, Codul Portocaliu va avea efect doar în regiunea estică, conform meteorologilor.

Mapamond

Donald Trump Jr a primit permisiunea de a vâna un urs grizzly în Alaska. Cât a plătit
Fiul președintelui Statelor Unite, Donald Trump Jr, un vânător împătimit, a primit permisiunea de a vâna un urs grizzly în Alaska.

TION ITCom

Vedetele de pe TikTok ar putea câștiga chiar și 1 milion de dolari pentru o postare
Noua platformă de socializare TikTok devine din ce în ce mai preferată de tineri pentru că le oferă șanse egale de afirmare. Unii dintre aceștia primesc chiar și 200.000$ pentru a promova anumite produse, însă câștigurile ar putea crește până la 1 milion de dolari pentru o singură postare.

Ştirile judeţului Timiş

Bătaie pe contractul de furnizare de echipament și uniforme pentru polițiștii locali din Timișoara
Nu mai puțin de zece firme vor să pună mâna pe contractul de furnizare de articole vestimentare pentru polițiștii locali din Timișoara, estimat la 85.000 de euro.

România

Cei șase români care s-au întors de pe nava Diamond Princess sunt în stare bună, însă se află în carantină, într-o locație secretă
Primii români de pe nava de croazieră Diamond Princess au revenit în țară vineri noapte. Aceștia au fost transportați la un centru special din București, unde se află în carantină.

TION Cele mai tari party-uri

Strângere de fonduri pentru animale fără stăpân, muzică live și tombolă cu premii - toate la Paws & Party
Asociația Speranța Animalelor organizează un eveniment inedit, care îmbină distracția cu strângerea de fonduri pentru întreținerea unor animăluțe fără stăpân.

Târgul Imobiliar

City of Mara la Târgul Imobiliar Timișoara, ediția a 4-a
Ansamblul rezidențial City of Mara participă la Târgul Imobiliar Timișoara, între 7 și 8 martie 2020, la Congress Hall.

Ştirile judeţului Timiş

Robu: Dacă cetățenii mă agreează așa, mă votează. Dacă nu, nu e nenorocire. PNL are candidați și la CL și la CJ
Primarul Nicolae Robu e încrezător în șansele sale la alegerile locale din vară, el simțind o „favorabilitate” care-l va propulsa peste scorul din 2016 și 2012, deși între primele două mandate a pierdut în jur de 14.000 de voturi. Între timp, nu mai puțin de 75 de liberali s-au arătat dornici să facă parte din Consiliul Local Timișoara și Consiliul Județean Timiș. Lista completă a acestora. 8

Tion.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.