tion.ro Web analytics

Sănătate

Incredibil! Un spital din Timișoara a cerut relocarea bolnavilor de Covid-19 pentru că nu are căldură și apă caldă
În timp ce alți directori de spitale anunță că achiziționează saci de dormit și pături pentru ca pacienții să nu înghețe în saloane, conducerea Spitalului Municipal a cerut relocarea bolnavilor de Covid-19. Motivul: lipsa căldurii și a apei calde. Între timp s-a rezolvat și criza frigului, după ce primarul Dominic Fritz a anunțat că s-a găsit un furnizor de gaz pentru Colterm, pentru o săptămână.

Ştiri din Timiș

Colterm repornește căldura. Dominic Fritz: Am reușit să găsim o soluție de avarie, pentru o săptămână
Caloriferele timișorenilor ar trebui să se reîncălzească de miercuri seară. Primarul Dominic Fritz anunță că s-a găsit o soluție de avarie cu un alt furnizor de gaz. Colterm mai poate furniza apă caldă și căldură pentru o săptămână, „într-un sistem minimal”. Dar mai mult noaptea.

Sănătate

Centru de vaccinare anti-Covid într-un cămin din Complexul Studențesc, pentru studenți, cadre didactice și familiile lor
În căminul C12 al Universității de Vest din Complexul Studențesc se deschide un centru de vaccinare pentru studenți, cadre didactice și rudele acestora. Vor fi disponibile cele patru seruri, începând de luni, 1 noiembrie.

Ştiri din Timiș

Licitație Publică Deschisă pentru închirierea unui spațiu cu destinația “FLORĂRIE”, în Aeroportul Internațional Timișoara
S.N. AEROPORTUL INTERNATIONAL TIMISOARA – „TRAIAN VUIA” S.A., cu sediul în comuna Ghiroda, str. Aeroport nr. 2, jud. Timiș, anunță Licitația Publică Deschisă, pentru închirierea: unui spațiu cu destinația “FLORĂRIE”, situat în noul Terminal de Sosiri Curse Externe Pasageri.

Eveniment

Bolnav de Covid, oprit de polițiști înainte de a intra într-un magazin, în Timiș
Inconștiență maximă pentru un bărbat bolnav de Covid, în Timiș. El a fost prins de polițiști că a plecat de acasă pentru a merge la cumpărături. A fost oprit pe drum, înainte de a ajunge la magazin. 1

Ştiri din Timiș

FOTO. Lucrări de reciclare in situ de la Vălcani spre frontiera cu Serbia
Au început lucrările de reciclare in situ pe DN 59F de la Vălcani (TM) spre frontiera cu Serbia. Drumarii sunt prezenți pe traseu cu utilaje. Șoferii trebuie să respecte indicațiile semnelor de avertizare rutieră.

Sănătate

Coronavirus, 27 octombrie: aproape 15.000 de noi infectări și 512 decese
Grupul de Comunicare Strategică anunță că miercuri, 27 octombrie, sunt raportate 14.950 de cazuri noi și 512 decese în ultimele 24 de ore, în România.

Economic

România, pe locul doi în UE la creșterea prețurilor la combustibili, în septembrie
În ultimele două decenii, prețurile carburanților în UE au fost extrem de schimbătoare. Ratele anuale ale inflației au variat de la -20% la +20%, conform Eurostat. În luna septembrie, România s-a clasat pe locul doi în UE la creșterea prețurilor la combustibili, fiind vorba de un avans de 29%. 3

Tion.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.

Pentru detalii apasati aici