tion.ro Web analytics

Ştiri din Timiș

Muzică pentru toate gusturile la Zilele comunei Lovrin
Zilele Lovrinului vor avea loc în comuna timișeană cu prilejul Sfinților Petru și Pavel.

Sănătate

Coronavirus, ultimele șapte zile în Timiș: peste 212 de infectări, dublu față de acum o săptămână
În ultima săptămână, în Timiș au fost înregistrate 212 de cazuri noi de Covid-19 și niciun deces.

Eveniment

FOTO. Polițiști locali în vizită la copii de la o grădiniță din Calea Girocului din Timișoara
Întâlnire neobișnuită pentru copii de la o grădiniță din zona Căii Girocului din Timișoara. Cei mici au avut ocazia să stea de vorbă cu câțiva polițiști locali care i-au vizitat pentru a le povesti ce înseamnă să fi om al legii. Întâlnirea a fost un succes, iar agenții au plecat cu promisiunea că vor reveni.

Sănătate

Urmează zile caniculare în județ. Recomandările DSP Timiș
Urmează zile toride în județul Timiș, cu temperaturi de peste 36 de grade Celsius. Prin urmare, la nivelul județului sunt amplasate puncte de prim-ajutor. DSP Timiș vine și cu recomandări.

Eveniment

Zeci de șoferi rămași pietoni după ce au fost opriți în trafic, în weekend, în Timiș
Acțiuni pe bandă rulantă ale polițiștilor, în weekend, în Timiș. Oamenii legii au desfășurat controale pentru prevenirea accidentelor rutiere, dar și pentru depistarea celor care urcă drogați la volan. În timpul controalelor au suspendat peste 60 de permise de conducere.

Utile

Controale Aquatim în județ pentru depistarea branșamentelor ilegale
De luni, 27 iunie, echipele Aquatim au început un amplu proces de verificare a branșamentelor în mai multe localități din județul Timiș. Această acțiune are loc ca urmare atât a sesizărilor venite din partea abonaților, cât și a neconcordanțelor apărute între cantitățile de apă declarate și cele reale. 1

Ştiri din Timiș

Anunţ finalizare proiect „Consolidarea, modernizarea şi extinderea şcolii cu clasele I-IV din localitatea Obad, oraşul Ciacova, judeţul Timiş"
Oraşul Ciacova anunţă finalizarea proiectului "Consolidarea, modernizarea si extinderea şcolii cu clasele I-IV din localitatea Obad, oraşul Ciacova, judeţul Timiş" , proiect cofinanţat de Agenţia pentru Dezvoltare Regională Vest (ADR Vest).

Eveniment

Se caută polițiști locali pentru Serviciul Pază Obiective. Trei posturi disponibile
Recrutări în cadrul Direcției Poliției Locale Timișoara. Oamenii legii caută trei colegi noi care să activeze în cadrul Serviciului Pază Obiective. Pot fi chiar și cetățeni ai Uniunii Europene și trebuie să aibă peste 18 ani.

Tion.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.

Pentru detalii apasati aici