tion.ro Web analytics

PLUS Timiș are o nouă conducere. După ce fostul președinte al filialei PLUS Timiș, Cătălin Șipoș, a demisionat, Consiliul Coordonatorilor Regionali PLUS Vest a recomandat Biroului Național ca la conducerea filialei, până la organizarea Convenției Județene, să se afle unul dintre membrii Biroului Județean. Acesta este Alexandru Caplat, care este noul președinte al filialei Timiș.
Drumul județean care leagă localitățile Făget și Drăgsinești va fi refăcut din bugetul județului, deși ar fi fost distrus de constructorul autostrăzii A1, susține consilierul județean PNL Marian Constantin Vasile. Acesta spune că, deși există un protocol semnat între CJ Timiș și firma Salini prin care aceasta din urmă se obligă să facă pe cheltuiala proprie reparațiile acestui drum, în bugetul din acest an al județului se regăsește suma de un milion de lei tocmai pentru reabilitarea acestuia.
Consiliul Judeţean Timiş este pe cale să se reîntregească, după ce consilierul judeţean Sorin Cociobea a fost exclus din rândurile colegilor săi. Liberalii propun validarea următorului de pe listă – Balint Petrescu, cel aflat pe lista PDL. Dar PDL a fuzionat cu PNL, deci, prin urmare, urmează la rând reprezentantul PNL-ului. Situaţia e mai complicată, dacă ne gândim că Sorin Cociobea a fost exclus în luna aprilie a acestui an din consiliu, dar şi din PSD.
Consilierul judeţean PNL din Timiş Marian Constantin Vasile cere implicarea societăţii civile pentru integrarea refugiaţilor care vor veni la graniţele României. Dacă la Lunga ori la Stamora Moraviţa sunt amenajate tabere pentru primirea valului de refugiaţi, Marian Constantin Vasile spune că şi aspectele sociologice şi psihologice sunt importante, nu numai cele tehnice.
Criza refugiaţilor s-ar putea să cuprindă în curând şi partea de vest a României, având în vedere că ungurii termină azi-mâine gardul menit să-i țină pe migranţi la distanță, iar aceştia vor trebui să treacă pe undeva spre vestul Europei. Totuși, deşi surse oficiale spun că, deocamdată, nu există nicio informaţie în acest sens legată de Timiş, un consilier judeţean a vizitat zona pe unde s-ar putea să treacă refugiaţii.

Ştirile judeţului Timiş

Primăria Timișoara le dă săracilor pastă de dinți, șampon, săpun și detergent
De la finalul lunii, persoanele defavorizate din Timișoara primesc produse de igienă de la primărie. Direcția de Asistență Socială distribuie pastă de dinți, șampon, săpun și detergent, cumpărate și cu bani de la UE.

Ştirile judeţului Timiş

Nicolae Robu: PNL Timiș nu are locomotivă pentru consiliul județean
PNL nu va desemna un candidat pentru funcția de președinte al CJ. Cel care stabilește regulile dacă se va renunța la alegerea prin vot direct a șefului CJ este chiar președintele filialei județene, Nicolae Robu, care nu este de acord cu legislația. El spune că oricum nu există personalități mai importante decât partidul.

Ştirile judeţului Timiş

DenTim – congres internațional de medicină dentară, la Timișoara, pentru studenți și tineri stomatologi
La Timișoara va avea loc Congresul Internațional de Medicină Dentară „DenTim” pentru studenți și tineri medici, eveniment care a ajuns la cea de-a XIV-a ediție.

Ştirile judeţului Timiş

De ce se suprataxează parcarea Timpark pe două străzi din centrul Timișoarei
Fără să avem o parcare mare în zona centrală și cu multe străzi interzise șoferilor, se suprataxează parcarea pe două artere de lângă Piața Victoriei. Explicația? A amenajat locuri pe un bulevard, iar primarul Robu spune că este normal, pentru că peste tot în lume costă să parchezi în centru. 1

România

Percheziții în Timiș, pentru acte fictive de reciclare a deșeurilor. Prejudiciu de 5,5 milioane de euro
Percheziții efectuate, duminică dimineața, în București și în alte patru județe din țară, într-un dosar de evaziune fiscală cu prejudiciu de peste 5,5 milioane de euro. Sunt efectuate verificări în Timiș, Hunedoara, Mehedinți și București.

Ştirile judeţului Timiş

Donează pentru salvarea Băilor Neptun din Herculane: „Avem nevoie de ajutorul vostru!”
Tinerii arhitecți de la Asociația Locus, care derulează Herculane Project, au nevoie în continuare de sprijinul vostru pentru punerea în siguranță a clădirii Băilor Neptun din stațiunea Băile Herculane.

Ştirile judeţului Timiş

Victor Ponta, la Timișoara: „M-aș fi așteptat ca Guvernul PNL să se apuce de guvernare”
Victor Ponta, președintele Pro România, aflat la Timișoara în acest sfârșit de săptămână, s-a referit la „situația de instabilitate politică” a României, care, spune fostul premier al României, „se răsfrânge mai departe, în zona economică”.

Ştirile judeţului Timiş

Fetiță și bunica ei, lovite pe trotuar de un șofer care a intrat cu viteză în curbă, în Complexul Studențesc din Timișoara
Accident de circulație, sâmbătă după-masă, la intersecția străzilor Pestalozzi și Ofcea, în Complexul Studențesc din Timișoara. O fetiță de 5 ani și bunica ei de 66 au ajuns la spital după ce au fost lovite pe trotuar de un șofer care a intrat cu viteză prea mare în curbă. 6

Tion.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.