tion.ro Web analytics

Colegiul Național C.D: Loga din Timișoara este în sărbătoare. Se împlinesc o sută de ani de la preluarea școlii de către Administrația românească. Au avut loc tot felul de manifestări în această perioadă, iar totul va culmina cu evenimentul care se va desfășura vineri, 11 octombrie, la Teatrul Național din Timișoara. Logani (cei care au absolvit Liceul „Loga”) din multe țări vin la manifestările prilejuite de aniversarea a o sută de ani a liceului.
Lucrările la trei şcoli emblematice din Timişoara se vor încheia la începutul lui decembrie, cel mai târziu la finalul acestui an. Cel puţin aşa promite primarul Timişoarei, Nicolae Robu, care spune că lucrările de reabilitare a spaţiilor interioare la Liceul Loga, Lenau şi Calderon vor fi finalizate până la acest termen.
Firmele care se ocupă de reabilitarea liceelor C.D. Loga, Nikolaus Lenau şi J.L. Calderon din Timişoara au întâmpinat deja mai multe probleme, însă primarul Nicolae Robu susţine că acest lucru este normal în condiţiile în care este de aşteptat să apară situaţii neprevăzute în renovarea celor trei clădiri istorice.

Ştiri din Timiș

Primăria Timișoara plătește peste 100.000 de euro pentru renovarea acoperișului unui corp de clădire de la Calderon
O singură firmă s-a arătat interesată de proiectarea și execuția lucrărilor de reabilitare a acoperișului la Liceul Teoretic J. L. Calderon, mai exact la corpul de clădire în care a funcționat fosta Școală Generală nr.28, de pe str. Cornelia Sălceanu nr. 11.

Ştiri din Timiș

Toamna se numără cercetătorii și pasionații de știință! Noaptea Cercetătorilor Europeni, la Nokia, în Timișoara
Vineri, 30 Septembrie 2022 are loc Noaptea Cercetătorilor Europeni, cel mai captivant eveniment despre știință și cercetare, iar Campusul Nokia din Timișoara se va transforma pentru câteva ore în adevărate laboratoare în care publicul va avea ocazia să cunoască oamenii din spatele cercetătorilor și să înțeleagă mai bine cât de importantă este munca de cercetare pentru viața de zi cu zi.

Ştiri din Timiș

Obligație pentru timișoreni: înscrierea în Registrul de Evidență pentru Colectarea și Epurarea Apelor Uzate
Primăria Timișoara a anunțat, joi, că 30 octombrie 2022 este termenul limită pentru înscrierea în Registrul de Evidență a Sistemelor Individuale Adecvate pentru Colectarea și Epurarea Apelor Uzate, cu mențiunea că persoanele fizice și juridice racordate la sistemul de canalizare nu au obligația înregistrării în acest registru.

Mapamond

VIDEO. A murit rapperul ​​Coolio, cunoscut pentru piesa Gangsta’s Paradise
Artistul american de rap Leon Ivey Jr, cunoscut drept Coolio, a murit la vârsta de 59 de ani. Anunțul a fost făcut de managerul său.

Eveniment

Polițist local din Dumbrăvița reținut pentru că falsifica amenzi
Anchetă a polițiștilor de la Serviciul de investigare a Criminalității Economice în cazul unui polițist local din Dumbrăvița. Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore după ce a fost prins că falsifica procesele verbale pentru amenzi.

Ştiri din Timiș

FOTO. Consulatul Onorific al Belgiei la Timișoara, inaugurat oficial la Casa ISHO
Consulatul Onorific al Belgiei la Timișoara a fost inaugurat oficial miercuri, 28 septembrie, la Casa ISHO. Ovidiu Sandor a fost desemnat consul onorific al Belgiei. Omul de afaceri ne-a declarat că a fost remarcat de către autoritățile belgiene în urmă cu patru ani, prin intermediul unui proiect de diplomație culturală pe care România l-a avut în Belgia.

Ştiri din Timiș

Liberty Marathon, în weekend, la Timișoara. Sunt anunțate restricții de trafic
Universitatea de Vest din Timișoara organizează duminică, 2 octombrie, a cincea ediție a evenimentului sportiv de alergare de șosea UVT Liberty Marathon. Vor fi și restricții de trafic. Polițiști și jandarmi vor fi prezenți pe traseu.

Ştiri din Timiș

Primăria Timișoara intabulează adăposturile civile. Tabără promite renovarea lor
Potrivit viceprimarului Cosmin Tabără, în Timișoara, pe „hârtie”, există 92 de adăposturi publice de protecție civilă cuprinse în HG 977/2002. În fapt, există 87 de astfel de adăposturi, dintre care doar unul are situația juridică clarificată.

Tion.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.

Pentru detalii apasati aici