tion.ro Web analytics

Veste bună pentru iubitorii de muzică electronică! Gojira și Planet H vor reveni, sâmbătă, la Timișoara. Cei doi artiști promit un spectacol de zile mari, iar cei care vor să li se alăture sunt așteptați în Life! Pub. După concert, distracția continuă alături de Victor Diaz.
Licitație de tablouri, caricaturi, momente umoristice și momente literare, acestea au fost pârghiile prin care Asociația Speranță și Acțiune Timișoara a încercat să strângă bani pentru un scop caritabil. Asociația își propune amenajarea unei tabere pentru copii cu dizabilități în localitatea timișeană Brestovăț, scop care va fi atins prin organizarea de evenimente caritabile.
Asociația Speranță și Acțiune Timișoara lansează un eveniment caritabil prin care își propune să strângă bani pentru amenajarea unei tabere pentru copii cu dizabilități în comuna Brestovăț. Evenimentul va avea loc joi, 25 aprilie, de la ora 20.00 în Club Life!Pub și se bucură de participarea lui Ștefan Popa Popas, a grupului umoristic OZN și a poetului Claudiu Nicolae Simonatti.
Amatorii de distracţie care au ales să-şi petreacă noaptea de sâmbătă în  Life!Pub au avut parte de o petrecere derulată sub genericul Saturday Night Party, evenimentul reuşind să fie pe placul celor prezenţi.
Formaţia Byron se află într-un turneu naţional de lansare a DVD-ului "Live Underground", oprirea locală a acestuia fiind programată pentru data de 15 iunie la clubul Life!Pub.

TION ITCom

Încărcător unic pentru toate dispozitivele electronice
Parlamentul European a aprobat noi reguli care vor introduce în Uniunea Europeană un singur dispozitiv de încărcare pentru telefoane mobile, tablete și aparate foto până în 2024.

Eveniment

Tir încărcat cu făină, cuprins de flăcări pe autostrada A1, în apropiere de Giarmata Mare
Intervenție a pompierilor marți după-masă, pe A1, în apropiere de Giarmata Mare. Salvatorii au fost chemați să intervină după ce un tir încărcat cu făină a fost cuprins de flăcări. Remorca a fost distrusă complet.

Ştiri din Timiș

FOTO. Motanul Fritz, Rex și Cindy, mascotele unităților de pompieri din județ
Ziua Mondială a Animalelor este sărbătorită la toate subunitățile de pompieri din Timiș. Cei de la ISU se bucură alături de prietenii necuvântători pe care i-au salvat în diferite misiuni, iar apoi i-au adoptat pentru că nimeni nu-i voia. La Detașamentul de Pompieri Lugoj sunt patru căței care trăiesc de ceva timp alături de salvatorii lor. Și la sediul central din Timișoara, motanul Fritz, care a sărit gardul unității, a rămas alături de pompieri.

Sănătate

Focar de Covid la Spitalul Județean Timișoara
Direcția de Sănătate Publică declară activ un focar de Covid la Spitalul Județean din Timișoara, unde au fost mai multe cazuri identificate în rândul pacienților.

Diverse

Vând palincă de mere 50 grade, palincă de prune 55 grade, calitate ireproșabilă în Timișoara, 35 lei l, 0773926163

Diverse

Vând palincă de caise 50 grad, palincă de cireșe 51 grade, palincă de gutui triplu distilată 55 grade, în Timsioara, 80 lei l, 0773926163

Diverse

Vând slănină afumată 30 lei kg, și palincă de pere pădurețe 50 grade, 50 lei l, 0773926163

Imobiliare Inchirieri - 2 camere

Proprietar închiriez apartament 2 camere, confort 1, parter, proaspăt renovat mobilat, mașină spălat, centrală încălzire în Lipovei, chiria 300 e plus gar o chirie, 0745207373

Tion.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.

Pentru detalii apasati aici