tion.ro Web analytics

CNAIR a transmis luni spre publicare anunțurile de participare pentru relansarea elaborării studiilor de fezabilitate pentru cele patru segmente care vor alcătui drumul de mare viteză care leagă Banatul de Oltenia: Filiași – Drobeta Turnu Severin (~ 70 Km); Drobeta Turnu Severin – Domașnea (~ 65 Km); Domașnea – Caransebeș (~ 45 Km); Caransebeș – Lugoj (~ 50 Km).
Deputatul USR de Timiș, Cătălin Drulă, îl acuză pe Lucian Bode că a vizitat Timișoara în scopuri pur electorale și că pur și simplu a mințit presa atunci când a vorbit despre marile proiecte de infrastructură ale municipiului, cum ar fi centura de sud, noua legătură la autostradă sau lotul 2 din autostrada Lugoj-Deva.
Trei din cele cinci licitații demarate recent de primărie pentru construirea fântânilor arteziene visate de primarul Nicolae Robu în intersecțiile din Timișoara au fost anulate. Motivul? Nicio firmă nu a fost interesată să-și depună oferta. Să fi fost cerințele proaste sau sumele de sute de mii de euro neatrăgătoare?
Timişul are deponeu ecologic la Ghizela, iar în curând, în cadrul proiectul Sistem Integrat de Management al Deşeurilor, se vor face licitaţiile pentru operatorii zonali, cei care vor prelua gunoiul din tot judeţul şi îl vor duce la groapa de la Ghizela. La acest capitol însă Consiliul Judeţean Timiş are probleme. Unii primari întârzie rezilierea contractelor cu actualii operatori de salubrizare. În acest fel, spun cei de la CJ Timiş, dacă nu se vor porni licitaţiile pentru operatorii zonali, există riscul pierderii banilor europeni pentru proiect, mai precis obligativitatea returnării acestor sume.

Azi în Timișoara

Ce facem astăzi, 21 martie 2023, în Timișoara?
Marți, 21 martie, puteți participa la mai multe spectacole de teatru în oraș.

Capitală Culturală

Concertele Orchestrei simfonice a Radiodifuziunii din Köln au bucurat 2.000 de spectatori la Timișoara
Nu mai puțin de 2.000 de persoane au asistat la spectacolele susținute între 14 și 17 martie pe scena Sălii Capitol. Filarmonica Banatul Timișoara a adus, în premieră, în orașul nostru și în România, Orchestra simfonică a Radiodifuziunii din Köln (WDR).

Eveniment

Un băiat din Timișoara are pierderi de memorie după ce a fost bătut la locul de joacă
O întâmplare revoltătoare s-a petrecut duminică după-amiază într-un cartier din Timișoara. Un băiat în vârstă de 17 ani are acum amnezie temporară după ce a fost lovit de doi adolescenți în apropiere de Școala Generală nr. 25. 4

Eveniment

Încă un cutremur produs în zona de sud a României, resimțit la Timișoara
Un nou cutremur s-a produs luni, 20 martie, în Oltenia, în județul Gorj. Potrivit celor de la Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului, acesta a avut magnitudinea de 4,9 pe scara Richter. Seismul s-a resimțit inclusiv la Timișoara. 3

Ştiri din Timiș

O nouă bicicletă furată din Dumbrăvița
Un cititor Tion a sesizat furtul unei biciclete tot din zona Dumbrăvița. Cei care pot oferi informații sunt rugați să ia legătura cu proprietarul sau poliția.

România

Schimbare la programările online la Pașapoarte în Timiș
De luni, serviciul de programare online pentru depunerea cererilor de pașapoarte a migrat în platforma HUB de servicii a Ministerului Afacerilor Interne (MAI), fiind disponibil la adresa hub.mai.gov.ro/epasapoarte. Reprezentanții MAI promit că aplicația web, prin care se livrează acest serviciu public electronic, va fi constant îmbunătățită.

Ştiri din Timiș

Noi servicii disponibile pentru timișorenii sărmani care au nevoie de hrană ori îngrijire la domiciliu
La Timișoara, oameni cu suflet mare au început să deruleze două proiecte cu caracter social. Este vorba despre LOVE ACTS, care reprezintă o unitate de îngrijire la domiciliu a persoanelor vârstnice și MANA, cantină socială mobilă. Timișorenii cu venituri foarte mici se pot înscrie gratuit în ambele programe.

Ştiri din Timiș

O trotinetă și două biciclete furate, în Dumbrăvița
O trotinetă și două biciclete au fost furate din Dumbrăvița. Cei care pot oferi informații sunt rugați să ia legătura cu proprietarul sau poliția.

Tion.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.

Pentru detalii apasati aici