tion.ro Web analytics

Acuzații grave la adresa unui asistent medical de la Spitalul „Louis Țurcanu” din Timișoara. Bărbatul este acuzat de trei mame că le-ar fi agresat sexual în timp ce erau internate cu copiii în spital. Faptele s-ar fi petrecut în vara acestui an, iar reprezentanții spitalului spun că bărbatul a mai creat probleme și în urmă cu șase ani. Până acum nimeni nu a depus plângere la poliție, însă oamenii legii s-au sesizat din oficiu.
O infirmieră angajată la un cămin de vârstnici din Focșani îl acuză pe directorul instituției, care este și preot, că a agresat-o și sechestrat-o, cerându-i să întrețină raporturi sexuale cu el.
Hartuirea sexuala nu se mai pedepseste in Franta! Delictul a fost scos din Codul penal dupa ce Consiliul Constitutional a constatat ca formularea nu este destul de precisa pentru ca legea sa fie aplicabila. Organizatiile feministe se tem de consecinte catastrofale!

Ştiri din Timiș

Anunț începere proiect ”Granturi pentru capital de lucru” - SC A OF B SOLUTION SRL
ADVERTORIAL. SRL SC A OF B SOLUTION SRL anunță lansarea proiectului cu titlul ” Granturi pentru capital de lucru acordate beneficiarilor IMM-uri cu activitate economică în unul din domeniile de activitate prevăzute în anexa nr. 2, conform OUG 130/2020 modificată, aferente Programului Operaţional Competitivitate 2014 – 2020” proiect nr. RUE 15918 înscris în cadrul Măsurii ”Granturi pentru capital de lucru”, instituită prin OUG nr. 130/2020.

Ştiri din Timiș

Anunț finalizare proiect - PIZZERIA NAPOLEON
ADVERTORIAL. SC PIZZA COMPLEX SRL anunta finalizarea proiectul cu titlul „Cerere” proiect nr. RUE M2-284 din 30-12-2020 înscris în cadrul Măsurii „Granturi pentru capital de lucru”, instituită prin OUG nr 130/2020.

Ştiri din Timiș

Senatorul Raoul Trifan: USL trăiește! PSD, PNL și UDMR și-au dat mâna pentru a forța trecerea unui raport pe „Anghel Saligny”
Un senator de Timiș spune că USL trăiește și că nicăieri nu este mai vizibil acest lucru decât în ședințele parlamentului din aceste zile. Raoul Trifan, de la USRPLUS, spune că în Comisia pentru administrație a Senatului, PSD, PNL și UDMR „și-au dat mâna pentru a forța trecerea unui raport de admitere pe legea de aprobare a ordonanței de urgență a PNDL 3 «Anghel Saligny»”.

Ştiri din Timiș

CJSU: Masca obligatorie până la 25 de metri în jurul piețelor, târgurilor, spitalelor și spațiilor comerciale
Comitetul Județean pentru Situații de Urgență (CJSU) a dispus restricții suplimentare pentru mai multe localități din Timiș în urma creșterii ratei de infectare cu Covid-19. Printre noile hotărâri ale comitetului se regăsește și obligativitatea măștii de protecție până la 25 de metri în jurul unor spații publice, cum ar fi piețe, târguri, spații comerciale și chiar spitale. 1

Sănătate

Coronavirus, 22 septembrie: peste 7.000 de cazuri noi în țară. 376 de infectări din Timiș
În ultimele 24 de ore, în România au fost depistate 7.045 de cazuri de coronavirus, dintre care 172 de persoane s-au reinfectat. În Timiș sunt 376 de infectări, 59 de persoane dintre acestea având sub 18 ani. La nivel național au fost raportate 130 de decese.

Ştiri din Timiș

Oficial: Carantină de noapte în weekend în Timișoara, Dumbrăvița, Giroc și totală în două localități din Timiș
Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a decis, miercuri, noi măsuri anti-Covid pentru localitățile unde incidența a crescut peste anumite praguri. Timișoara, Giroc, Ghiroda, Dumbrăvița, dar și alte localități vor avea carantina de noapte în weekend, iar Bucovăț și Moravița carantină în toate zilele săptămânii. 13

Ştiri din Timiș

Focar de coronavirus la o creșă din Timișoara. Alte 120 de clase din Timiș, în sistem online
Deși toate unitățile școlare din Timiș sunt în scenariu verde, există clase și profesori care s-au infectat cu coronavirus, iar predarea se face online. Peste 3.000 de elevi sunt în această situație, iar numărul profesorilor și copiilor infectați este în creștere de la debutul anului școlar. O creșă din Timișoara este confirmată drept focar de DSP. 4

Ştiri din Timiș

Posibilă carantină de noapte în weekend, la Timișoara, Giroc, Dumbrăvița și Ghiroda
Comitetul Județean pentru Situații de Urgență ar trebui să se întâlnească, miercuri, pentru a stabili noi măsuri anti-Covid pentru localitățile cu rata de peste 4 la mie, printre care și Timișoara, Giroc, Ghiroda, Dumbrăvița, dar și Pădureni și Sacoșu Turcesc. La o astfel de rată intervine carantina de noapte în weekend. 13

Tion.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.

Pentru detalii apasati aici