tion.ro Web analytics

Facultatea de Economie şi Administrarea Afacerilor din Timişoara (FEAA Timişoara), împreună cu Agenţia de Dezvoltare Regională Vest demarează înscrierile pentru cursurile postuniversitare de tip master „Managementul Dezvoltării Regionale Durabile”. Doritorii, absolvenţi de studii superioare, îşi pot depune dosarele de înscriere în perioada 13 - 19 septembrie. 
Într-o perioadă în care zeci de români rămân fără un loc de muncă, Facultatea de Economie şi de Administrare a Afacerilor (FEEA) din Timişoara ajută studenţii să-şi găsească un loc de muncă. Practica studenţilor economişti. Primul parteneriat inter-regional pe piaţa muncii între universităţi şi mediul de afaceri, s-a finalizat cu 18 propuneri de angajare.

„Profesorul anului” îşi ţine cursurile în oraşul de pe malurile Begăi. Literatura de specialitate pe care o realizează cadrele didactice de la Facultatea de Economie şi de Administrare a Afacerilor din cadrul Universităţii de Vest Timişoara a adus instituţiei recunoaştere la nivel naţional.

Ştirile judeţului Timiş

Vești de pe șantierul centurii Timișoara Sud. Arheologii au început cercetările la ultimul sit, dintre Moșnița și Ghiroda
Pe șantierul centurii de ocolire Timișoara Sud continuă lucrările. Au loc demolări de platforme, săpături la fundații, decopertarea stratului vegetal, relocări de rețele sau așternerea stratului de formă pe un sector experimental. Arheologii au început lucrările la ultimul sit de pe șantierul centurii, cel cu numărul 2.

Ştirile judeţului Timiş

Peste 6 milioane de lei de la UE pentru școala din Grabaț
Școala Generală cu clasele I-VIII din localitatea Grabaț va fi modernizată și dotată cu bani europeni. Clădirea va fi reabilitată termic, în curte vor fi amenajate zone cu tartan pentru sport, se vor cumpăra mobilier și echipamente didactice.

Sănătate

Opt focare active de Covid-19 în Timiș. Încă două cazuri la Spitalul Județean Timișoara și la Făget
În Timiș sunt opt focare de Covid-19, active, vineri, 7 august. În focarul de la Spitalul Județean Timișoara au mai apărut două cazuri noi de SARS-Cov2. Este vorba despre două cadre medicale, care, conform conducerii spitalului, s-au întors din concediu. Două cazuri noi sunt și în Făget, oraș aflat în carantină. 1

Sănătate

Amenzi pentru nerespectarea măsurilor de prevenire a răspândirii coronavirusului, în Timiș
Continuă verificările autorităților în zonele aglomerate, societăți comerciale și mijloace de transport în comun. Polițiștii, jandarmii și pompierii au controlat peste 80 de societăți comerciale numai în ultimele 24 de ore pentru a vedea dacă sunt respectate măsurile de răspândire a noului tip de coronavirus. Au fost date amenzi pentru cei care nu au purtat mască și pentru sesizările prin telverde neconfirmate.

Sănătate

Timiș, coronavirus: 80 de oameni au murit, de la începutul pandemiei. Au fost realizate aproape 73.000 de teste pentru depistarea celor infectați
De la debutul pandemiei, în Timiș au murit 80 de persoane cu Covid-19. Au fost procesate aproape 73.000 de teste de SARS-Cov2 în cel mai vestic județ al țării, de la începutul pandemiei. Până vineri, 7 august, în Timiș au fost depistate 1.544 persoane cu Covid-19.

Sănătate

România: 50 de decese ale persoanelor cu Covid-19 într-o singură zi. Timiș: 44 de cazuri noi
Numărul persoanelor infectate cu Covid-19 crește, pe zi ce trece, în România. Vineri, 7 august, a ajuns la 1.378 de cazuri, România apropiindu-se de 60.000 de persoane infectate cu SARS-Cov2 de la începutul pandemiei.

Eveniment

Biciclist sub influența alcoolului, rănit după ce a fost lovit de mașină, la Timișoara
Accident de circulație, vineri, la intersecția străzilor Arhitect Victor Vlad și Bujorilor din Timișoara. Un biciclist a ajuns la spital după ce a fost lovit de o mașină al cărui șofer nu i-a acordat prioritate. Cel pe două roți era sub influența alcoolului. 6

Ştirile judeţului Timiş

Filme în aer liber, în Piața Libertății
Două filme vor fi difuzate în acest sfârșit de săptămână în Piața Libertății, în cadrul manifestării „Filme cu staruri” pregătită de primărie. Irina-Margareta Nistor va prezenta fiecare peliculă. Nu uitați să vă înscrieți! 2

Tion.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.