tion.ro Web analytics

La Timișoara există un after school de caritate dedicat copiilor care provin din medii defavorizate, din diverse colțuri ale țării. Pentru ei, Anima Nostra nu este doar un loc unde-și fac temele și servesc un prânz cald. Este și locul unde se dezvoltă, fac art-terapie, terapie cu animale și au parte de consiliere în mod gratuit. Chiar dacă pandemia a dat peste cap planurile asociației, a fost și un mare plus, reușind să ajungă de la cinci beneficiari din Timișoara, la aproape 90 de beneficiari din 11 județe și la tot mai mulți voluntari dornici să-i ajute pe cei mici.
250 de copii din localitățile Biled, Pesac, Satchinez și Bencecu de Sus vor beneficia timp de șase luni de amenajarea unor biblioteci speciale, ateliere și chiar școală de vară, pentru a fi susținuți la învățătură și pentru a-și dezvolta cititul și scrisul. Oricine poate fi voluntar în această acțiune și să doneze cărți sau rechizite sau să organizeze ateliere tematice.

Sănătate

Coronavirus, ultimele șapte zile în Timiș: peste 212 de infectări, dublu față de acum o săptămână
În ultima săptămână, în Timiș au fost înregistrate 212 de cazuri noi de Covid-19 și niciun deces.

Eveniment

FOTO. Polițiști locali în vizită la copii de la o grădiniță din Calea Girocului din Timișoara
Întâlnire neobișnuită pentru copii de la o grădiniță din zona Căii Girocului din Timișoara. Cei mici au avut ocazia să stea de vorbă cu câțiva polițiști locali care i-au vizitat pentru a le povesti ce înseamnă să fi om al legii. Întâlnirea a fost un succes, iar agenții au plecat cu promisiunea că vor reveni.

Sănătate

Urmează zile caniculare în județ. Recomandările DSP Timiș
Urmează zile toride în județul Timiș, cu temperaturi de peste 36 de grade Celsius. Prin urmare, la nivelul județului sunt amplasate puncte de prim-ajutor. DSP Timiș vine și cu recomandări.

Eveniment

Zeci de șoferi rămași pietoni după ce au fost opriți în trafic, în weekend, în Timiș
Acțiuni pe bandă rulantă ale polițiștilor, în weekend, în Timiș. Oamenii legii au desfășurat controale pentru prevenirea accidentelor rutiere, dar și pentru depistarea celor care urcă drogați la volan. În timpul controalelor au suspendat peste 60 de permise de conducere.

Utile

Controale Aquatim în județ pentru depistarea branșamentelor ilegale
De luni, 27 iunie, echipele Aquatim au început un amplu proces de verificare a branșamentelor în mai multe localități din județul Timiș. Această acțiune are loc ca urmare atât a sesizărilor venite din partea abonaților, cât și a neconcordanțelor apărute între cantitățile de apă declarate și cele reale. 1

Ştiri din Timiș

Anunţ finalizare proiect „Consolidarea, modernizarea şi extinderea şcolii cu clasele I-IV din localitatea Obad, oraşul Ciacova, judeţul Timiş"
Oraşul Ciacova anunţă finalizarea proiectului "Consolidarea, modernizarea si extinderea şcolii cu clasele I-IV din localitatea Obad, oraşul Ciacova, judeţul Timiş" , proiect cofinanţat de Agenţia pentru Dezvoltare Regională Vest (ADR Vest).

Eveniment

Se caută polițiști locali pentru Serviciul Pază Obiective. Trei posturi disponibile
Recrutări în cadrul Direcției Poliției Locale Timișoara. Oamenii legii caută trei colegi noi care să activeze în cadrul Serviciului Pază Obiective. Pot fi chiar și cetățeni ai Uniunii Europene și trebuie să aibă peste 18 ani.

Eveniment

Dosare penale pentru posesie de droguri, la DubCamp. Nu au fost înregistrate incidente grave
Dosare penale, în weekend, la festivalul DubCamp organizat lângă Timișoara. Polițiștii și jandarmii au fost prezenți pe tot parcursul desfășurării evenimentului și au verificat participanții la festival. Jandarmii au întocmit cinci dosare penale celor prinși cu droguri asupra lor.

Tion.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.

Pentru detalii apasati aici