tion.ro Web analytics

Revista Time a realizat un top al celor mai valoroase echipe naționale de la Campionatul Mondial din Brazilia ținând cont de loturile definitive de jucători trimise de fiecare selecționer în parte la FIFA.
Surpriză la antrenamentele conduse de Aurel Şunda. După portarul Kirev, un al doilea jucător a fost readus la antrenamente. Este vorba de Silviu Bălace, mijlocaşul care fusese pus de Vali Velcea pe lista de transferuri şi trimis să îşi caute echipă.

Ştiri din Timiș

Fără apă, duminică, în zona bd. Dâmbovița
Unii timișoreni care locuiesc în zona bd. Dâmbovița rămân fără apă, duminică, până după prânz. Echipele Aquatim lucrează pentru remedierea unei avarii, la intersecția Banatul cu Bd. Dâmbovița.

Ştiri din Timiș

Mărțișoare dezinfectate, în pandemie. „Le facem cu elevii la școală, să păstrăm tradiția”
Vestitorul primăverii, mărțișorul, nu mai prea aduce aceeași bucurie în pandemie. Acum trebuie să fie dezinfectat, recomandă atât medicii, cât și profesorii. Învățătoarele vor să păstreze tradiția, așa că le confecționează direct în clasă cu cei mici.

Sănătate

Cea mai mare rată de infectare cu Covid-19 este la Dumbrăvița, localitate în carantină
Rata de infectare cu coronavirus a ajuns la 6,65 în Timișoara, iar în Timiș este 4,78 la mia de locuitori, sâmbătă, 27 februarie. Timișoara a intrat deja în analiză cu privire la o posibilă carantină. Cum a evoluat rata la localitățile care au intrat în 17 februarie în carantină.

Sănătate

Covid-19, Timiș: opt pacienți au murit în ultimele 24 de ore. Noile cazuri pe localități
În Timiș, de vineri, 26 februarie, până sâmbătă, 27 februarie, au fost confirmate 342 de noi infectări cu coronavirus, peste 200 find din Timișoara. Bilanțul total al deceselor ajunge la 837, opt timișeni infectați cu Covid-19 murind în ultimele 24 de ore.

Sănătate

România, 27 februarie: 3432 de noi infectări cu coronavirus. Aproape 10% sunt din Timiș
În ultimele 24 de ore, la nivel național au fost confirmate 3432 de noi infectări cu coronavirus, 342 dintre acestea fiind din Timiș - adică 9,9%. 50 de persoane cu Covid-19 au murit de vineri, 26 februarie, până sâmbătă, 27 februarie.

Sănătate

Se fac programări pentru vaccinul Pfizer în Timiș. Șapte fluxuri noi, de luni
Doar două fluxuri de vaccinare din Timiș au apărut mai întâi în platforma națională. Este vorba despre cel din mall și cel de la Ghiroda, la care s-au epuizat foarte repede locurile. Din 1 martie se deschid șapte centre de imunizare cu Pfizer, timp de 20 de zile.

Ştiri din Timiș

Primăria Timișoara a anulat licitația pentru centrul oncologic de terapie de la Babeș. Din lipsă de oferte admisibile
Primăria Timișoara a fost nevoită să anuleze încă o licitație, pentru proiectul tehnic al primului centru oncologic de terapie personalizată din estul Europei. A fost una dintre ultimele proceduri pornite de fosta administrație. Din patru oferte, niciuna nu a fost admisibilă. 3

România

FOTO. Călător în pandemie. Traseul spre Ineleț, pregătit pentru turiști
Traseul spre Ineleț, pe cunoscutele „scărițe”, a fost amenajat cu săgeți indicatoare pentru o mai bună orientare a turiștilor care aleg acest loc din județul Caraș-Severin să „evadeze”. Oamenii sunt așteptați să descopere peisajele superbe din Munții Cernei, la aproximativ 200 de kilometri de Timișoara. 2

Tion.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.

Pentru detalii apasati aici