tion.ro Web analytics

Directorul adjunct al Poliției Locale Timișoara se pregătește să plece de la instituție, după ce primarul Dominic Fritz nu a vrut să-i prelungească mandatul. El a fost director executiv interimar până în 2020, când a fost înlocuit tot de Fritz cu fostul adjunct Dumitru Domășnean. Cojan a deschis două acțiuni în instanță împotriva primăriei, iar pe una a pierdut-o deja.
Fostul director al Poliției Locale Timișoara, Dorel Cojan, a fost trimis la pensie de primarul Dominic Fritz. Cojan a ieșit la pensie în iulie 2020, dar a rămas șef la Poliția Locală, cu semnătură de la fostul primar Nicolae Robu, care îi prelungise mandatul încă un an. El ar fi vrut să mai rămână încă un an, dar primarul Dominic Fritz a decis să-l trimită la pensie.
Mustrați pentru că se fură panseluțe, puși să vopsească cu trafaletul peste graffiti, să dea cu diluant pe statui, să îl păzească pe primar când iese la plimbare, dar nu își primesc banii cuveniți pe orele suplimentare, weekendurile lucrate sau de sărbătorile legale. Peste 150 de polițiști locali din Timișoara își cer drepturile și spun că s-au săturat de umilințele la care sunt supuși din cauza directorului. UPDATE: Replica Poliției Locale

Ştiri din Timiș

FOTO. Timișoara are 11 km de țevi noi. Rețeaua de canalizare, complet schimbată pe aproape 20 de străzi
Compania Aquatim desfășoară, cu fonduri europene, un proiect de modernizare a 65 de km de rețea de apă și canalizare, în Timișoara. Dintre aceștia, au fost finalizați 11 km, lucrările ajungând la un stadiu de 16%. Rămân totuși peste 70 de străzi de rezolvat.

Azi în Timișoara

Ce facem astăzi în Timișoara?
Joi, 6 octombrie, în Piața Libertății vă așteaptă Food Truck Festival. La Studiul Franciscan veți putea vedea un live drama music show: Doctor Faustus. La Cinema Victoria are loc proiecția documentarului „Legenda Casei H”. Sunt doar câteva dintre evenimentele de astăzi.

Eveniment

Polițiștii învățat primul ajutor de la paramedicii SMURD, la Timișoara
Program de instruire a polițiștilor din județ demarat la Timișoara. Oamenii legii au învățat cum să acorde primul ajutor de la paramedicii SMURD în baza unui program stabilit de ISU și IPJ Timiș.

Ştiri din Timiș

Elevii din Dumbrăvița, invitați să participe la crearea unei povești
Joi dimineață, copiii de la Școala Gimnazială Dumbrăvița se vor bucura de spectacolul „Povești africane”, cu actrițele Andrada Grosu și Shama Leah, de origine ugandeză. La final, prin participarea copiilor și ideile propuse se va realiza o nouă poveste.

Capitală Culturală

FOTO. Două noi expoziții pot fi vizitate la centrul de artă și știință MV din Timișoara
Programul „Sci-art your life”, derulat de META Spațiu, continuă cu două noi expoziții ce pot vizitate la centrul de artă și știință MV din Timișoara. Acestea sunt curatoriate de Mirela Stoeac-Vlăduți.

Ştiri din Timiș

FOTO. O nouă zonă de agrement pentru timișeni, la marginea comunei Biled
Au propus, s-au mobilizat, au votat și au primit o nouă zonă de agrement. Este vorba despre comunitatea din comuna Biled, care a înscris un proiect în competiția Consiliului Județean Timiș (CJT) pentru bugetul participativ.

România

BNR a crescut dobânda cheie la 6,25%, un nivel record pentru ultimii 12 ani
Consiliul de administrație al ​​Băncii Naționale Române a decis miercuri, 5 octombrie, să crească dobânda cheie la 6,25%, în încercarea de a ține sub control creșterea prețurilor. 2

Ştiri din Timiș

FOTO. „Africa: Dincoace și dincolo de masă”. Expoziție etnografică africană, la UVT
Marți, 4 Octombrie 2022, Universitatea de Vest din Timișoara a găzduit evenimentul “Africa: Dincoace și dincolo de mască”, organizat de către Centrul de Studii Africane “Ubuntu”, în cadrul proiectului “Săptămâna de inițiere la UVT & Univibes 2022”, proiect finanțat de Consiliul Județean Timiș prin intermediul Programului de finanțare nerambursabilă TimCultura 2022.

Tion.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.

Pentru detalii apasati aici