tion.ro Web analytics

Proiectul lărgirii la 4 benzi a porțiunii de 4,1 kilometri din DJ 592, are o valoare de peste 30 de milioane de lei, din bugetul Consiliului Județean Timiș, dar și prin Programul Național de Dezvoltare Locală. Lucrările ar trebui să fie gata în 9 luni de la deschiderea șantierului. O firmă a contestat licitația, iar Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor va da soluția – fie vor fi reevaluate ofertele, fie va fi reconfirmat câștigătorul. Au depus oferte patru firme care vor să realizeze această lucrare.
Municipalitatea timișoreană a sperat să primească înapoi din bani europeni suma de opt milioane de euro pentru acoperirea reabilitării tramvaielor vechi transformate în „Armonia”. Proiectul depus la ADR Vest a fost respins și șefii de la primărie au rămas cu buzele umflate, iar acum sunt invitați să conteste evaluarea la Ministerul Dezvoltării.

Ştiri din Timiș

Ceasul Floral al Timișoarei va fi repornit
Clubul Lions Diamond vrea să repornească anul acesta Ceasul Floral, unul dintre cele mai cunoscute simboluri ale Timișoarei. Ceasul floral de la Bega a ajuns o ruină. Un adevărat simbol al Timișoarei și-a pierdut strălucirea de odinioară, fiind neglijat ani la rând de autoritățile locale.

România

Aplicație de parenting, dezvoltată de UNICEF, lansată în România
Joi, 23 martie, în România a fost lansată o aplicație mobilă de educație parentală – Bebbo – dezvoltată de UNICEF, pentru a veni în ajutorul părinților și persoanelor care au în grijă copii de până la 6 ani.

Ştiri din Timiș

FOTO. Profesorii au protestat în fața Prefecturii Timiș
Zeci de profesori sindicaliști au protestat, joi, în fața Prefecturii Timiș. Cadrele didactice au cerut salarii decente. Profesorii au transmis că vor continua să picheteze sediul Prefecturii Timiș, iar în luna mai vor organiza un marş de protest în Capitală. 2

Eveniment

Nepalezi și sirieni prinși de polițiștii de frontieră timișeni în timp ce încercau să treacă ilegal granița
În căutarea unei vieți mai bune, opt cetățeni din Nepal și doi din Siria au fost prinși de polițiștii de frontieră din Timiș în timp ce încercau să treacă granița în Serbia, respectiv Ungaria. 1

Ştiri din Timiș

Primăria Timișoara a lansat etapa de selecție a partenerilor și membrilor comisiei pentru Bugetul Participativ
În ultima ședință de plen, consilierii locali au votat proiectul de Bugetare Participativă „Timișoara Decide!”, prin care 4,2 milioane de lei vor fi investiți anul acesta în implementarea unor proiecte propuse de cetățenii orașului. Primăria Timișoara a lansat acum prima etapă, cea de selecție a partenerilor și membrilor comisiei pentru acest program.

Eveniment

FOTO. Simulare de incendiu la o creșă și o grădiniță din Timișoara
Pompierii au făcut, joi, un exercițiu de amploare la Grădinița cu Program Prelungit nr. 30 și la Creșa nr. 4 din Timișoara. Ei au folosit un aparat special care generează fum și au testat viteza de reacție a copiilor și a personalului didactic și auxiliar în caz de alarmare și evacuare la incendiu.

Ştiri din Timiș

CJT caută firmă care să proiecteze o nouă celulă pentru depozitarea deșeurilor la Ghizela
Prin Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP), administrația județeană caută o firmă care să proiecteze construirea celei de-a treia celule necesare depozitării deșeurilor la Ghizela. Firma care va câștiga licitația va primi aproape 841.000 de lei de la Consiliul Județean Timiș (CJT).

Ştiri din Timiș

Ziua Porților Deschise la IPJ Timiș. Demonstrații de luptă, dresaj canin și exerciții de intervenție
Ziua Porților Deschise are din nou loc la IPJ Timiș. Reprezentanții instituției anunță că își vor deschide porțile cu prilejul Zilei Poliției Române, vineri, 24 martie. 3

Tion.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.

Pentru detalii apasati aici