tion.ro Web analytics

Primăria Timișoara a transmis Ministerului Transporturilor un memoriu prin care solicită preluarea execuției lucrărilor la Centura de Vest Timișoara, împreună cu finanțarea aferentă. 95% din traseul Centurii de Vest este pe teritoriul administrativ al Timișoarei. Dominic Fritz crede că nu există „o instituție mai interesată de finalizarea acestei lucrări în bune condiții”.

Ştiri din Timiș

Se oprește temporar apa pe două străzi din Buziaș
Aquatim va întrerupe furnizarea apei în Buziaș, pe două străzi. Vor avea loc lucrări la noua rețea de distribuție.

Ştiri din Timiș

Două premiere la sfârșitul lunii ianuarie, la Teatrul Maghiar de Stat „Csiky Gergely” din Timișoara
Teatrul Maghiar de Stat „Csiky Gergely” din Timişoara încheie luna ianuarie cu două premiere. Joi, piesa „Csaba drops (Totul se va schimba!)”, scrisă şi regizată de Tasnádi-Sáhy Péter este gata să-și întâlnească publicul. Cea de-a doua premieră a săptămânii este spectacolul de păpuși „Cenuşăreasa”, când pe scenă vor apărea „cu umor și într-o formulă jucăușă, meandrele binecunoscute ale destinului fetei frumoase cu pantoful de aur”.

Ştiri din Timiș

Kärcher, lider în tehnologia de cleaning, a inaugurat o nouă reprezentanță în ansamblul mixed-use Iulius Town
Kärcher, companie de origine germană, lider mondial în tehnologia de curățare, a inaugurat, recent, o nouă reprezentanță proprie a brandului, KÄRCHER CENTER, în ansamblul mixed-use Iulius Town Timișoara. Aceasta este cea de-a opta în România şi prima din Timişoara.

Ştiri din Timiș

Mihai Ritivoiu, numit prefect al județului Timiș
Mihai Ritivoiu, președintele PSD Timișoara, a fost numit prefect de Timiș printr-o decizie a guvernului joi, 27 ianuarie. A fost propunerea PSD pentru funcția de prefect și vine în locul lui Zoltan Nemeth (USR), după cinci luni de la eliberarea din funcție a acestuia. 8

România

Revelion SF la Timișoara. Gongul bate la ora... H
La Timișoara va avea loc a 37-a ediție a Revelionului SF, organizat de către Asociația Helion. Revelionul se va desfășura, ca de obicei, în ultima vineri a lunii, adică în data de 28 ianuarie 2022. Ora de începere este 19, iar Ora H este 22,09 (ora imaginară când se va intra în „noul an sefist”). Noul an sefist este 2023, Helionul fiind club de... anticipație.

Ştiri din Timiș

3 avantaje ale unui logo profesional pentru dezvoltarea afacerii tale
ADVERTORIAL. De cele mai multe ori, aspectul este singurul considerent pe care ne bazam pentru a face o achizitie. Avand in vedere ca piata este saturata cu produse si servicii care promoveaza beneficii aproximativ identice, singurul factor care iti poate oferi un avantaj competitiv clar si iti poate garanta succesul afacerii este imaginea pe care o creezi pentru propriul brand.

Ştiri din Timiș

3 servicii de copywrite care îți vor duce afacerea la următorul nivel
ADVERTORIAL. Cele mai multe dintre afacerile care stau in picioare pe primele pagini si-au dat seama de importanta unui copywrite de calitate si investesc in imaginea lor, luptând constant pentru atenția audientei.

Ştiri din Timiș

Timișoara, în frig. Primăria dă peste 20.000 de euro pe servicii de consultanță în eficiență energetică
Mii de elevi învață de acasă pentru a nu mai îngheța în clase, bolnavii de cancer stau înveliți cu pături și pilote primite de la voluntari pentru a face față frigului, iar unii dintre locuitorii Timișoarei au 16 grade în sufragerie. Toți sunt abonați Colterm. Între timp, reprezentanții primăriei au semnat un contract prin care vor plăti o firmă din București pentru servicii de consultanță privind „eficiența energetică”. Valoarea contractului depășește 20.000 de euro, cu tot cu TVA. 10

Tion.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.

Pentru detalii apasati aici