tion.ro Web analytics

Consilierii judeţeni din Timiş au decis vineri să acorde 100.000 de lei pentru construcţia Catedralei Mântuirii Neamului de la Bucureşti. Banii vor fi viraţi către Mitropolia Banatului, care, la rândul ei, va vira aceşti bani în contul construirii catedralei de la Bucureşti. Proiectul de hotărâre a fost mult discutat în consiliul judeţean, iar unul dintre consilieri a propus ca banii pentru catedrală să fie dați din buzunarul propriu al consilierilor județeni. Totuși, până la urmă, proiectul a fost aprobat.
Astăzi vezi imagini un tânăr pe ATV care circula noaptea fără nicio lumină sau semnalizare. Mai mult, a fost aproape de a provoca un accident într-o depășire. Afli apoi câți bani vor cei de la Consiliul Județean Timiș să mai dea pentru Catedrala Mântuirii Neamului.
Un obuz de calibrul 130 mm, fără focos, a fost găsit în Bucureşti, în apropierea Palatului Parlamentului, de un muncitor care lucrează la şantierul Catedralei Mântuirii Neamului. Evenimentul a alertat autoritățile, iar muncitorii s-au oprit din lucru.
Consilierii judeţeni au aprobat, miercuri, un proiect ce prevede alocarea a 750.000 de lei către culte pentru construcţia sau reabilitarea de biserici şi 210.000 de lei pentru salarizarea personalului neclerical. 100.000 de lei din aceşti bani se vor duce la Bucureşti, pentru construcţia Catedralei Mântuirii Neamului. Întrebat de presă de ce a susţinut acest proiect, în timp ce primarul Nicolae Robu a anunţat că nu va aloca bani pentru Catedrala Mântuirii Neamului, preşedintele CJ Timiş, Titu Bojin a replicat: „Depinde câtă credinţă ai în Dumnezeu".
Conducerea Consiliului Judeţean Timiş propune consilierilor locali alocarea a 960.000 de lei, în 2014 din bugetul propriu pentru finanţarea unor culte religioase. Parte din aceşti bani, mai exact 100.000 de lei, vor fi alocaţi pentru Catedrala Mântuirii Neamului. Proiectul propus va fi dezbătut în şedinţa de plen a instituţiei, care va avea loc în această săptămână.

Ştirile judeţului Timiş

Sirieni și călăuzele lor prinși de polițiștii de frontieră timișeni, în zona Vămii Moravița
Acțiune a polițiștilor de frontieră timișeni pentru combaterea migrației ilegale, în zona Sectorului Poliției de Frontieră Moravița. Oamenii legii au depistat 16 sirieni care numai ce trecuseră ilegal granița din Serbia în România. Migranții erau împărțiți în două grupuri, fiecare cu câte o călăuză.

Ştirile judeţului Timiş

Nici Bruce Lee nu ar fi putut fi polițist local în Timișoara. Consilierii au schimbat criteriul de înălțime la admitere
Nici marii maeștri ai artelor marțiale de pe marele ecran, precum Bruce Lee, Jackie Chan sau Jet Li nu ar fi trecut condițiile draconice impuse la examenul de admitere în rândul polițiștilor locali din Timișoara. ANFP a cerut Poliției Locale să schimbe criteriul de înălțime cu unul mai permisiv, iar acum cei care vor să fie polițiști locali vor trebui să aibă detentă. 1

România

CCR: vânzarea cartelelor prepay numai în baza buletinului este neconstituțională
Curtea Constituțională Română a decis, în unanimitate de voturi, că Ordonanța de Urgență privind vânzarea cartelelor telefonice de tip prepay numai în baza buletinului este neconstituțională.

Ştirile judeţului Timiş

Un secol de la înființarea Universității Politehnica din Timișoara. „Nu zidurile fac o școală, ci spiritul care domnește într-însa”
„Nu zidurile fac o școală, ci spiritul care domnește într-însa”, au fost cuvintele rostite de Ferdinand I, cel care a semnat decretul de înființare a Școlii Politehnice din Timișoara și care, mai apoi, au devenit motto-ul acestei instituții, care, marți, a serbat un secol de activitate și inovare.

Ştirile judeţului Timiş

Harababura Vintage Fair 2020 invită timișorenii la trei zile de design românesc și modă vintage
Puteți vedea piese vestimentare specifice anilor ’70, ’80 și ’90, colecții de muzică pe vinil și CD, dar și produse de design la Harababura Vintage Fair.

TION Cele mai tari party-uri

Back to the Roots: motto-ul ediției din acest an a festivalului Embargo Fest
Kal (SRB), ROA, Pero Defformero (SRB), Hiroko Yamamura (SUA), Sokol Orchestra (PL), Țapinarii, Drvo Truo (SRB) sunt printre artiștii ce vor urca pe cele 5 scene Embargo Fest 2020.

Ştirile judeţului Timiş

Fonduri europene de milioane de lei pentru zece firme din Timiș. Au fost semnate contractele
La Agenția pentru Dezvoltare Regională (ADR) Vest au fost semnate marți primele contracte din țară pentru finanțarea microîntreprinderilor, în cadrul apelului 2 de proiecte prin Programul Operațional Regional 2014-2020. Valoarea totală a celor zece proiecte finanțate din bani europeni este de 11,88 milioane lei, bani pentru noi utilaje și echipamente moderne și crearea de noi locuri de muncă.

Ştirile judeţului Timiş

Camion răsturnat în intersecție, la Timișoara
Circulație dată peste cap, marți, la intersecția străzilor Avroam Imbroane și Gheorghe Adam din Timișoara. Totul după ce un camion plin cu fier vechi s-a răsturnat. 2

Tion.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.