tion.ro Web analytics

Purtătorul de cuvânt al Biroului Electoral, Marian Muhuleţ, a anunțat miercuri că BEC a respins candidaturile la alegerile europarlamentare în numele PRM, atât cele depuse de Gheorghe Funar, cât și cele depuse de Corneliu Vadim Tudor. Au fost respinse și candidaturile depuse de alte șase partide. 
Vremuri sumbre în PNŢCD. Fostul primar al Timişoarei Gheorghe Ciuhandu cere demisia fostului său colaborator Adrian Orza, ex-viceprimar. Mai exact, fostul preşedinte al PNŢCD Timiş, Gheorghe Ciuhandu, debarcat din funcţie în vara anului trecut, după alegerile locale, solicită acum demisia actualei conduceri a filialei, în frunte cu Valentin Moldovan şi Adrian Orza, cărora le cere să-şi asume eşecurile electorale din 2012!
Biroul Electoral Judeţean Timiş a fost luat cu asalt, luni, de candidaţii USL la alegerile parlamentare, veniţi în grup pentru a intra oficial în cursa electorală. Încurajaţi de sondajele care îi dau câştigători, liderii USL Timiş au afirmat în cor că doar un accident poate sabota rezultatele scrutinului din 9 decembrie.
Primii candidaţi oficiali ai USL Timiş la alegerile parlamentare din acest an ar putea fi aflaţi săptămâna viitoare. Dacă se va respecta algoritmul de la nivel naţional, colegiile din Timiş ar putea fi împărţite frăţeşte între PSD şi ACD (PNL şi PC), însă în ecuaţie ar putea intra şi un factor surpriză: calitatea candidaţilor.

Ştiri din Timiș

Primăria Timișoara achiziționează prin PNRR o instalație de eficiență mare care va genera curent și energie termică pentru oraș
Consilierii locali au aprobat, vineri, în cadrul unei ședințe în plen, un proiect ce prevede achiziționarea a unei instalații de cogenerare de înaltă eficiență. Instalația va fi folosită în sistemul centralizat de termoficare și va ajuta la reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră cu aproape 71.400 de tone anual, dar va face și economii la buget.

Angajari TION

Companie multinatională specializată în producția componentelor electronice angajează Operatori Producție în Timișoara

Ştiri din Timiș

PROGRAM. U*NIGHT - Noaptea Cercetătorilor la UVT: dezbateri și experimente interactive
Vineri, pe tot parcursul zilei, se va derula evenimentul Noaptea Cercetătorilor, la UVT, sub genericul U*NIGHT. Noaptea Cercetătorilor este un eveniment anual care se organizează în aceeași zi, simultan, în peste 25 de țări europene.

Angajari TION

S.C TERMOREGOLATORI CAMPINI COREL SRL angajeaza:

Angajari TION

FIRMA DE CONSTRUCȚII ANGAJEAZĂ:

Angajari TION

ZF Group angajează Operatori Producție

Angajari TION

Hotel Boavista te vrea în echipă!

Angajari TION

Angajam inginer constructor/instalații, devizier, dulgheri
Angajam inginer constructor/instalații, devizier, dulgheri.

Tion.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.

Pentru detalii apasati aici