tion.ro Web analytics

Candidații USR/PLUS la Primăria Timișoara și Consiliul Județean Timiș, Dominic Fritz, respectiv Cristian Moș, susțin că au găsit o soluție pentru deblocarea situației de la Aeroportul Utilitar Cioca, acolo unde investițiile sunt blocate deoarece terenul este al CJ Timiș, iar clădirile sunt ale municipalității timișorene.
Dominic Samuel Fritz, candidatul USR/PLUS la Primăria Timișoara susține că promisiunea de campanie a contracandidatului său liberal de a construi un Spital Municipal pe scheletul ruinei de pe Calea Torontalului este nerealizabilă. În schimb, a găsit în apropiere un teren de 4 hectare al Primăriei Timișoara unde, cu fonduri europene, s-ar putea realiza această investiție.
Candidații USR/PLUS la Consiliul Județean Timiș și Primăria Timișoara, Cristian Moș și Dominic Fritz, au explicat, vineri, de ce autoritățile publice sunt interesate doar în preajma campaniilor electorale de infrastructură, dar și cum s-ar putea dezvolta rețeaua de drumuri locale în următorii ani.
ADVERTORIAL. Aula Bibliotecii Centrale Universitare „Carol I” din București a fost, marți seară, locul unde președintele Klaus Iohannis s-a întâlnit cu politologi, jurnaliști şi formatori de opinie, pentru a dezbate temele cele mai importante ale țării, în pragul turului doi al alegerilor prezidențiale de duminică, 24 noiembrie. Pe tot parcursul campaniei electorale, șeful statului a punctat subiectele cele mai importante pentru români și a răspuns la toate întrebările esențiale.
La Timișoara are loc a patra ediție a campaniei de strângere de fonduri „O floare de colț pentru un prânz cald”. Campania are loc și cu sprijinul unui asistent social (Simu Adriana Maria), implicat în ultimii ani în proiecte de voluntariat, la Spitalul Județean Timișoara. Campania se derulează și în diferite companii din urbea de pe Bega.

Ştiri din Timiș

Primăria Timișoara achiziționează prin PNRR o instalație de eficiență mare care va genera curent și energie termică pentru oraș
Consilierii locali au aprobat, vineri, în cadrul unei ședințe în plen, un proiect ce prevede achiziționarea a unei instalații de cogenerare de înaltă eficiență. Instalația va fi folosită în sistemul centralizat de termoficare și va ajuta la reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră cu aproape 71.400 de tone anual, dar va face și economii la buget.

Angajari TION

Companie multinatională specializată în producția componentelor electronice angajează Operatori Producție în Timișoara

Ştiri din Timiș

PROGRAM. U*NIGHT - Noaptea Cercetătorilor la UVT: dezbateri și experimente interactive
Vineri, pe tot parcursul zilei, se va derula evenimentul Noaptea Cercetătorilor, la UVT, sub genericul U*NIGHT. Noaptea Cercetătorilor este un eveniment anual care se organizează în aceeași zi, simultan, în peste 25 de țări europene.

Angajari TION

S.C TERMOREGOLATORI CAMPINI COREL SRL angajeaza:

Angajari TION

FIRMA DE CONSTRUCȚII ANGAJEAZĂ:

Angajari TION

ZF Group angajează Operatori Producție

Angajari TION

Hotel Boavista te vrea în echipă!

Angajari TION

Angajam inginer constructor/instalații, devizier, dulgheri
Angajam inginer constructor/instalații, devizier, dulgheri.

Tion.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.

Pentru detalii apasati aici