tion.ro Web analytics

Ştiri din Timiș

Descoperă urmele Timișoarei evreiești prin tururi organizate de Breasla Ghizilor
Dacă sâmbătă, 17 aprilie, Breasla Ghizilor continuă tururile prin trecutul Cetății și al personalităților care au trăit în aceste locuri, în ziua de duminică vor fi tururi tematice. Primul va fi dedicat ,,Timișoarei evreiești”, o comunitate cu trecut prestigios pentru acest oraș.

Sănătate

O nouă reacție adversă raportată la vaccinare, în Timiș. S-a manifestat prin pierderea cunoștinței
De la debutul campaniei de vaccinare, în Timiș, s-au administrat 167.498 de doze de vaccin anti-Covid19. În ultimele 24 de ore s-au administrat 3.385 de vaccinuri. Ultima reacție adversă a fost la o persoană care avea anxietate. Aceasta s-a vaccinat cu Pfizer, apoi și-a pierdut cunoștința pentru de o scurtă durată.

Sănătate

Vaccinul AstraZeneca, înlocuit cu Moderna în 6 fluxuri dintr-un centru din Timișoara
Cele șase fluxuri de vaccinare cu ser AstraZeneca de pe Intrarea Doinei vor fi înlocuite cu fluxuri de vaccinare cu ser Moderna, din 19 aprilie, informează DSP Timiș. Rapelurile vor fi efectuate conform programărilor, spun reprezentanții DSP.

Ştiri din Timiș

Arheologii au intrat pe traseul drumului de legătură Timișoara-A1. În SF sunt 11 zone de interes
Arheologii de la Universitatea de Vest, coordonați de profesorul Dorel Micle, au intrat pe șantierul drumului care leagă DN 69 de A1, în nordul Timișoarei. Pe acest traseu, conform studiului de fezabilitate, ar fi 11 zone cu potențial arheologic.

Ştiri din Timiș

VIDEO. Oamenii străzii cazați în containere primăriei amenajează o mini-grădină de legume și flori
Cei 19 beneficiari ai Centrului de Suport pentru Situații de Urgență și Criză, din cadrul Direcției de Asistență Socială a Municipiului Timișoara descoperă tainele grădinăritului. Amenajează o mini-grădină de legume și flori. 4

Ştiri din Timiș

Piețe SA caută doi directori. Înlocuitorul lui Nasleu trebuie să mai fi condus regii sau societăți de stat
Societatea de Piețe a scos la concurs două posturi, pe cel de director general și pe cel de director economic. Viitorul director general trebuie să aibă cel puțin zece ani vechime în muncă, iar cel economic minimum cinci ani. Se cere și experiență în funcții de conducere, iar o condiție dubioasă spune că înlocuitorul lui Ionuț Nasleu trebuie să mai fi condus cel puțin patru ani regii autonome sau societăți cu capital de stat.

Eveniment

Dosar penal și amenzi în două zile consecutive, în weekend, la un camping din Diniaș
Dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor, dar și amenzi de zeci de mii de lei, în weekend, la un camping din Diniaș. Polițiștii au intervenit și sâmbătă și duminică după ce au aflat că în locația respectivă s-au adunat mai multe persoane.

Ştiri din Timiș

Bugetul județului Timiș pe anul 2021 a fost aprobat. Consilierii PSD nu au votat
Consilierii județeni au votat, luni, bugetul Timișului pentru anul 2021. Mai multe amendamente au venit din partea consilierilor PSD, însă au fost respinse. Aleșii social democrați acuză că nu au fost invitați la consultări pe tema bugetului public. Președintele CJ Timiș le-a replicat că „contribuția lor nu este constructivă”. 3

Tion.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.

Pentru detalii apasati aici