tion.ro Web analytics

Proba la alegere a profilului este ultima probă a acestei sesiuni a Bacalaureatului, care se desfășoară în plină pandemie de coronavirus. Elevilor li se va măsura temperatura la intrarea în centrul de examen, iar în timpul probei vor trebui să poarte măști de protecție. În Timiș s-au înscris la această probă a Bacalaureatului peste 4.500 de candidați.

Ştiri din Timiș

FOTO. Spitalul Militar are fațade noi. După un șantier de trei ani și peste 2 milioane de euro
Spitalul Clinic Militar de Urgență „Dr. Victor Popescu” Timișoara, cea mai întinsă clădire istorică din oraș, a fost adus la „standarde moderne”. Investiția se ridică la peste 11 milioane de lei, echivalentul a 2,2 milioane de euro, fonduri exclusiv de la Ministerul Apărării Naționale. Lucrările au durat trei ani, dar acum redau „zâmbetul de altădată al tuturor celor care îi trec pragul sau pur și simplu doar o admiră din exterior”.

Ştiri din Timiș

FOTO. Centura Timișoara Sud: stadiul lucrărilor a trecut de 30% după aproape un an și jumătate de șantier
Se lucrează din martie 2020 la șoseaua de ocolire în sudul Timișoarei, iar stadiul lucrărilor a depășit în sfârșit 30%. Ultimele imagini de pe șantier arată parcă o mobilizare ceva mai bună. Drumarii de la Tirrena Scavi au finalizat 42 din cele 44 de podețe.

Mapamond

Avertisment emis de ECDC: Nu călătoriți în Santorini, Mykonos, Rhodos și alte 10 insule din Grecia
Mai multe insule grecești din sudul Mării Egee au intrat în zona roșie a răspândirii Covid-19, conform Centrului European pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (ECDC). Numărul infecțiilor a crescut brusc, iar autoritățile recomandă să nu călătoriți în acele zone, printre ele numărându-se Mykonos, Santorini și Rhodos.

Angajari TION

ANGAJĂM OPERATORI PRODUCŢIE

Ştiri din Timiș

Depozitul de cereale din Giera, cu un pas mai aproape de a fi pus în siguranță de voluntari
Asociația Prin Banat, prin proiectul Ambulanța pentru Monumente - Banat, și-a propus să salveze depozitul de cereale din Giera, uitat de timp și de om. Prima etapă a intervenției a fost finalizată. Voluntarii, majoritatea studenți practicanți de la Facultatea de Arhitectură și Urbanism Timișoara și Facultatea de Arhitectură din Iași au ajutat la consolidarea și completarea porticului de acces în clădire, zona cea mai afectată din punct de vedere structural al edificiului.

Angajari TION

Leman Industrie SRL, societate franceza din industria automotive, angajeaza personal

Angajari TION

Compania ZF Group angajează! Alătură-te echipei noastre!

Ştiri din Timiș

Călător printre rânduri către plajele unei veri de neuitat. Cărți despre soare, mare și valuri
În noua ediție a săptămânalului Agenda puteți citi un material despre cărți cu... soare, mare și valuri, în cazul în care nu ați ajuns încă pe litoral. Dacă sunteți pe plajă, atunci puteți alege o carte „în ton” cu valurile. Săptămânalul Agenda îl găsiți la chioșcuri, online sau în poștă (dacă aveți abonament).

Tion.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.

Pentru detalii apasati aici