tion.ro Web analytics

ADVERTORIAL. Pentru al treilea an consecutiv, Geneva Residence participă la ediția de primăvară a Târgului Imobiliar Timișoara, un eveniment devenit tradițional pentru localnici. Dacă la prima participare am venit cu proiectul ansamblului în timp ce pe șantier se derulau lucrările, de data aceasta dorim să le arătăm tuturor celor interesați să achiziționeze apartamente noi în Timișoara că ne-am ținut promisiunea: am realizat două imobile aproape identice cu proiecția transpusă în randare.

Ştiri din Timiș

Enel: întreruperile de curent din Timișoara și județ din 29 noiembrie - 5 decembrie
Sunt programate întreruperi ale energiei electrice pe mai multe străzi din Timișoara, dar și în unele localități din județul Timiș, în perioada 29 noiembrie - 5 decembrie.

Ştiri din Timiș

FOTO. REMIX ID: Tradițiile din Banat sunt recuperate și „remixate în cheie modernă”
Proiectul Remix ID s-a născut acum patru ani din dorința de a recupera tradițiile din Banat și de a le oferi o formă nouă. A fost vorba de multă muncă de documentare pe teren pentru a culege muzică și povești ce au fost ulterior remixate „în cheie modernă”.

Ştiri din Timiș

Primăria dă 23.000 de euro pe un Ghid tehnic de amenajare domeniu public și catalog de mobilier urban
Timișoara va avea un „Ghid tehnic de amenajare domeniu public și catalog de mobilier urban”. Primăria Timișoara caută o firmă care să-l întocmească și e dispusă să-i dea aproape 23.000 de euro. Nu face licitație, ci dă contractul prin achiziție directă. 1

Ştiri din Timiș

Cea mai mare rată de infectare din Timiș e la Pișchia. Incidența în Timișoara, la 3,03 la mie
Rata de infectare continuă să scadă în Timișoara și în localitățile din Timiș. La nivel de județ a ajuns la 2,54, în scădere față de ziua de vineri. La Timișoara în curând scade sub 3 la mie. 1

Sănătate

Coronavirus, 28 noiembrie: 1.377 de cazuri în România, sub 100 în Timiș
În România sunt 1.377 de persoane infectate cu Covid-19, în ultimele 24 de ore. În Timiș sunt sub 100 dintre cazuri. Numărul pacienților de la ATI a scăzut la 1.212. La nivel național au fost raportate 106 decese, dintre care 18 anterioare intervalului de referință. În Timiș sunt raportate două decese.

Sănătate

Peste 2.000 de vaccinuri administrate în ultimele 24 de ore, în Timiș
În ultimele 24 de ore, în Timiș s-au administrat 2.117 vaccinuri, cele mai multe cu Pfizer, apoi Johnson&Johnson. Peste 68.000 de persoane au primit cea de-a treia doză de vaccin în cel mai vestic județ al țării.

Ştiri din Timiș

Tramvaiul Bozankaya, motiv de scandal la Primăria Timișoara. Viceprimarul Ruben Lațcău îl atacă pe Culiță Chiș
Incompetență și lipsă de profesionalism – așa îl caracterizează viceprimarul Ruben Lațcău pe directorul Direcției de Drumuri din primărie, după ce acesta a primit agrementul AFER pentru tramvaiul Bozankaya. Documentul trebuie să ajungă la firma care a produs garnitura, iar tramvaiul va trebui predat către STPT. Lațcău nu spune în cât timp va circula noul mijloc de transport pe șine prin Timișoara. 8

Ştiri din Timiș

Casieriile Aquatim, închise pe 30 noiembrie și 1 decembrie
Reprezentanții Aquatim anunță că toate casieriile și centrul relații clienți din Timișoara vor fi închise pe 30 noiembrie și 1 decembrie. Clienții pot plăti factura de apă și în alte moduri.

Tion.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.

Pentru detalii apasati aici