Ziua Siguranţei pe Internet 2008 Romania

Ziua Siguranţei pe Internet 2008 Romania
Ministerul Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei organizeaza pentru prima data in Romania competitia denumita “Ziua Sigurantei pe Internet 2008” (“Safer Internet Day 2008”). Tema acesteia este “Viata on-line este cea pe care o faci TU!”.

Evenimentul, organizat la nivel european de catre „INSAFE – European Internet Safety Network”, se va derula in perioada 14 Ianuarie – 12 Februarie 2008, avand ca scop constientizarea pericolelor ce se gasesc in mediul virtual, precum si incurajarea tinerilor in folosirea Internet-ului si a celorlalte tehnologii on-line, in actiuni si activitati pozitive, sigure si eficiente.
Competitia se adreseaza grupelor de copii si adolescenti cu varste cuprinse intre 5 si 19 ani, din scoli, cluburi de tineret, centre de instruire. Obiectivul sau consta in realizarea unor proiecte multimedia, care sa reflecte ideile si viziunile proprii ale tinerilor asupra realitatii virtuale.
Concursul se va desfasura in doua etape: prima, la nivel national, pana la data de 24 Ianuarie 2008, cand vor fi anuntati castigatorii. Ulterior, ei vor participa la a doua etapa, europeana, intre 1 si 12 Februarie 2008.
Castigatorii europeni ai Concursului „Safer Internet Day 2008” vor fi anuntati pe data de 12 Februarie.
Alaturi de MCTI, pentru promovarea, organizarea si desfasurarea acestui eveniment, participa Ministerul Educatiei, Cercetarii si Tineretului, prin Directia Generala Management Invatamant Preuniversitar, precum si Consortiul “Sigur.info”, format din Fundatia „Salvati Copiii” Romania, Centrul FOCUS (Centrul Roman pentru Copii Disparuti si Exploatati Sexual) si „Positive Media”, Romania.
Mai multe informatii in versiunea romana despre “Ziua Sigurantei pe Internet 2008”, precum si sfaturi utile privind modul cum poate fi realizat proiectul, respectiv inscrierea si participarea la competitie, pot fi accesate de pe site-urile Ministerului Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiilor www.mcti.ro, Ministerului Educatiei, Cercetarii si Tineretului www.edu.ro sau vizitand site-ul Consortiului Sigur.info, special destinat acestui eveniment: www.sigur.info, la sectiunile unde va fi afisat bannerul competitiei.
Sursa: Hit0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor