Ziua Internationala a Securitatii si Sanatatii in Munca, marcata la Timisoara

De M.S.
Reactualizat la:
Ziua Internationala a Securitatii si Sanatatii in Munca, marcata la Timisoara
Ziua Internationala a Securitatii si Sanatatii in Munca, marcata la Timisoara
Organizaţia Internaţională a Muncii sărbătoreşte în fiecare an, în data de 28 aprilie, Ziua Internaţională a Securităţii şi Sănătăţii în Muncă, pentru a promova prevenirea accidentelor de muncă şi a bolilor profesionale la nivel mondial. Evenimentul va fi marcat și la Timişoara.

“Economia verde” a devenit o emblemă pentru societatea şi economia care protejează mediul pentru generaţiile viitoare. Orientarea către o “economie verde”, crearea de “locuri de muncă verzi” a devenit elementul cheie pentru atingerea dezvoltării sociale şi economice durabilă din punct de vedere al mediului. În acest context, pentru a marca Ziua Internaţionala a Securităţii şi Sănătăţii în Muncă, la Inspectoratul Teritorial de Muncă Timiş vor avea mai multe acţiuni.

„Inspectoratul Teritorial de Muncă Timiş va organiza un eveniment în data de 27 aprilie la sediul din Timişoara, Splaiul Nicolae Titulescu nr. 12, unde va participa un număr de invitaţi din partea agenţilor economici reprezentativi pentru economia verde din judeţul Timiş. Al doilea eveniment va fi organizat de Inspectoratul Teritorial de Muncă Timiş în data de 27 aprilie, la Direcţia Silvică Timiş / Ocolul Silvic Coşava, judeţul Timiş, unde va participa un număr de invitaţi din partea agenţilor economici reprezentând domeniul exploatărilor forestiere, reprezentativi pentru economia verde din judeţul Timiş”, a precizat Ileana Tomoiagă, inspector şef ITM Timiş.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !