Zilele culturii sârbeşti

Manifestarea „Zilele culturii sârbeşti la Timişoara” se va deschide mâine cu Târgul Etno, unde vor fi expuse produse meşteşugăreşti din Serbia, diferite obiecte de îmbăcăminte, suveniruri dar şi alte obiecte tradiţionale.

Manifestarea cuprinde zece spectacole cu caracter deosebit: în 5 noiembrie la sala „Ion Vidu” se va organiza concertul comun al Filarmonicii tinerilor din Belgrad şi Timişoara, în 11 noiembrie la Teatru de păpuşi va fi organizat spectacolul pentru copii „Degeţica” prezentat de Teatrul de tineret din Novi Sad; între 11 şi 13 noiembrie la Universitatea de Vest va avea loc Conferinţa internaţională a slaviştilor sub denumirea „Mozaicul cultural româno-sârb universal Balcanic”, 14-29 noiembrie la Muzeul Banatului va fi prezentată expoziţia Muzeului din Belgrad „Afişele politice la Belgrad 1941 – 2000”.

În data de 14 noiembrie la Muzeul Banatului se va deschide expoziţia „Afişele politice la Belgrad 1941 – 2000”, în 16 noiembrie la Opera Română se va organiza un concert de muzică etno sârbească a cunoscutei interprete Biljana Krstic şi Bistrik. Seria de manifestări va continua până la sfârşitul acestei luni.
Regulament de plasare a anunturilor