ZF TRW si Mihai Leu indeamna tinerii sa fie eroi

Reactualizat la:
ZF TRW si Mihai Leu indeamna tinerii sa fie eroi
ADVERTORIAL. In 23-24 noiembrie 2015, compania ZF TRW a sustinut, in parteneriat cu Mihai Leu, campion mondial la box si pilot de raliuri, si Politia Rutiera Timisoara, un program de responsabilitate sociala intitulat “Sa educam soferii de maine” .

Sub deviza “Fii eroul tau”, proiectul a fost destinat tinerilor liceeni ce au obtinut sau urmeza sa obtina permisul de conducere si pot adopta conducerea preventiva in comportamentul rutier pentru a scadea sansele ca accidentele sa se intample.

Un reprezentant al companiei ZF TRW declara: „Este ingrijorator ca indiferent de tara din care provin tinerii, principala cauza de mortalitate in randul lor sunt accidentele rutiere. Peste 400.000 de oameni, pana in 25 de ani, mor anual pe drumurile din lume. Ne propunem ca impreuna cu partenerii nostri sa oferim o alternativa prin care tinerii sa aleaga viata lor si a celorlalti participanti la trafic. Ne onoreaza faptul ca atat Mihai Leu cat si Politia Rutiera au inteles importanta mesajului pe care dorim sa il transmitem si s-au alaturat cauzei noastre”. Peste 450 de tineri din liceele timisorene au asistat.

Discursul lui Mihai Leu a fost unul motivational ce i-a inspirat pe cei prezenti. El nu s-a ferit sa vorbeasca atat despre experientele sale ca sofer, greselile pe care le-a facut, dar si despre diferenta dintre o sosea si pista de raliuri.

Politia Rutiera, reprezentata prin Sub-inspector Lazar Ioan, ofiter specialist in probleme rutiere, a pus la dispozitie statistici ce au reflectat riscurile la care se supun tinerii si tragedii ce puteau fi evitate prin luarea unor decizii corecte.

La finalul intalnirilor, tinerii au putut sa isi ia angajamentul de a “spune DA conducerii preventive” prin semnarea unei panze ce va fi afisata la sediul Politiei Rutiere si totodata au participat la tombola cu premii precum: tablete, smartwatch-uri, tricouri cu autograf, etc.

ZF TRW este lider mondial in producerea sistemelor de siguranta pentru industria auto. Acum, ca parte a grupului ZF, compania are la nivel global peste 135.000 de angajati in aproximativ 40 de tari. In 2014, ZF TRW a investit 891 milioane euro in cercetare si dezvoltare.

In Timisoara, compania isi propune sa continue promovarea sigurantei tinerilor la volan si programul “Sa educam soferii de maine” sa devina unul cu traditie locala.

Taguri:Regulament de plasare a anunturilor