Weekend Traditional de 1 DECEMBRIE la Pensiunea Sara Valiug! 29.11 – 02.12.2013 (P)

Weekend Traditional de 1 DECEMBRIE la Pensiunea Sara Valiug! 29.11 – 02.12.2013 (P)
Inca nu stiti ce faceti de 1 Decembrie? Pensiuna Sara***, ca in fiecare an, isi fidelizeaza clientii si nu numai, cu un weekend traditional la munte. Daca doriti liniste, aer curat, sau vreti sa va distrati frumos Pensiunea Sara*** este cea mai buna alegere! Beneficiati de 3 zile/2 nopti cazare cu mic dejun inclus, cina cu preparate specific romanesti si multa distractie, totul in preajma unui foc de tabara! Sa ne petrecem romaneste!

Punem la dispozitie 8 camere duble si 2 apartamente (dormitor + living ), 2 camere de 4 locuri, toate dotate cu grup sanitar propriu, televizor LCD, internet wireless, restaurant, loc de joaca pentru copii indoor si outdoor, sala de jocuri: tenis de masa, darts etc.

In zona se află o serie de obiective turistice ce merita atentie:

  • Partia de schi la 2 km de pensiune dotata cu telescaun, zapada artificiala si nocturna. Partia este legata de varful muntelui Semenic si o transforma in cea mai lunga partie din Romania: 5,8 kilometri
  • Pestera cu Oase de langa Anina, unde au fost descoperite cele mai vechi ramașițe ale omului modern din Europa, numit Ion din Anina(en), cu o vechime de circa 40.000 ani.
  • Peștera Buhui, cu cel mai lung curs subteran din Romania, si Lacul Buhui, primul lac artificial din Romania; Cheile Minisului cu Cascada si Izbucul Bigar (arie protejata prin Legea Nr. 5 din 6 martie 2000, inclusa in Parcul National Cheile Nerei – Beusnita).
  • Biserica Romano-Catolica din Slatina Timiş, zidita în anul 1739 ca şi capela imperiala, de catre imparateasa Elisabeta a Austriei; biserica romano-catolica din Slatina Timis a fost refacută după 1770 prin grija împărătesei Maria Theresia, fiind centrul spiritual al unei vechi, frumoase şi numeroase comunităţi romano-catolice de limbă română
  • Schitul cu hramul “Sf. Ilie”, Muntele Mic, lucrat in stilul bisericilor maramuresene, cu un turn ascutit inalt de 20 m, cu cerdac si cu prispe laterale, construit in anul 1939.
  • Muzeul de Mineralogie Estetică a Fierului – Muzeul cristalelor şi mineralelor sau muzeul florilor de mina, Dognecea, judeţul Caraş-Severin.

Si daca nu v-ati facut planuri pentru sarbatorile de iarna, va asteptam sa petrecem impreuna un Craciun Magic!

Mai multe detalii aici: http://www.pensiunea-sara.ro/oferte-speciale/craciun_scurt2

Serviciile excelente, atentia deosebita a personalului fata de clienti, dotarile moderne, va vor face sa simiti confortul asteptat.

Va asteptam cu drag oricand!

Tel: 0741 249533, 0745 535344
rezervari@pensiunea-sara.ro
www.pensiunea-sara.ro; www.facebook.com/pensiuneasara
Regulament de plasare a anunturilor