Vreti sa deveniti asistent medical ori cosmetician? Start de cariera la Scoala Postliceala Sanitara Ana Aslan din Timisoara

Reactualizat la:
Vreti sa deveniti asistent medical ori cosmetician? Start de cariera la Scoala Postliceala Sanitara Ana Aslan din Timisoara
ADVERTORIAL. Vreți să deveniți asistent medical sau să lucrați într-o farmacie? Sau, de ce nu, cosmetician? Toate sunt posibile prin cursurile oferite de Școala Postliceală Sanitară Colegiul Național Ana Aslan din Timișoara. Încep înscrierile!

Colegiul Național Ana Aslan Timișoara, Școala Postliceală Sanitară, este o școală de stat acreditată, cu o importantă tradiție și recunoaștere în învățământul medical.

Școala organizează admitere pentru anul școlar 2016-2017 la următoarele calificări:

Asistent Medical Generalist – 180 locuri cu taxă, durată: 3 ani, cursuri de zi

Asistent Medical de Farmacie – 60 locuri cu taxă, durată: 3 ani, cursuri de zi

Cosmetician – 30 locuri cu taxă, durată: 2 ani, cursuri de zi

cab_cosmetica

Urmând cursurile acestei școli aveți acces la instruire profesională la standarde înalte de calitate, un mediu educațional favorabil, centrat pe nevoile elevilor și armonizat în permanență cu cerințele de pe piața muncii. Aici vă veți întâlni cu cadre didactice înalt calificate și veți face cursuri în săli de demonstrație, laboratoare, cabinete, săli de clasă, utilate cu echipamente performante, de ultimă generație.

În ceea ce privește calificarea de asistent medical generalist, vi se vor recunoaște studiile în Uniunea Europeană și aveți posibilități de angajare în țară și în străinătate, în toate specialitățile medicale.

Absolvenții specializării de asistent medical de farmacie au posibilități diverse de angajare: farmacii comunitare și de spital, drogherii, magazine naturiste, depozite farmaceutice, laboratoare, reprezentanți medicali.

Cei care vor ieși cu calificarea de cosmetician de pe băncile acestei școli vor avea parte de recunoașterea studiilor în Uniunea Europeană, posibilități de angajare în țară și în străinătate, deschiderea propriului salon și studii cosmetice aprofundate, inclusiv dermatologie, chimie cosmetică, teoria culorilor.

sala_demo

Perioadele de înscriere: 25 – 29 iulie 2016, 29 aug – 2 sept 2016

Vă puteți înscrie la secretariatul unității de învățământ.

Taxa de înscriere este de 100 de lei, iar taxa de confirmare loc, de asemenea, 100 de lei. Ocuparea locurilor se face în ordinea înscrierii.

Detalii suplimentare cu privire la actele necesare înscrierii: www.cnanaaslan-tm.ro secțiunea avizier, telefon 0356/804283, email: cnanaaslantm@yahoo.com, Facebook: www.facebook.com/aslanpostliceala.
Regulament de plasare a anunturilor