Vrei sa te relaxezi in weekend? Terasa Atlantic de la Hotel Continental te asteapta!

Reactualizat la:
Vrei sa te relaxezi in weekend? Terasa Atlantic de la Hotel Continental te asteapta!
ADVERTORIAL. Visezi să te relaxezi la piscină, să înoţi în voie şi să te tolăneşti la soare pe şezlong, savurând un cocktail delicios şi o gustare rafinată? Atunci Terasa Atlantic din cadrul Hotelului Continental este locul pe care îl cauţi: oaza ta de relaxare în centrul Timişoarei!

La Terasa Atlantic, situată în cadrul Hotelului Continental de pe bulevardul Revoluţiei 1989 nr. 5 din Timişoara, vei petrece cu siguranţă clipe de vis în această vară.

Te poţi relaxa după o zi stresantă la piscină, poţi să faci mişcare, să înoţi în voie, să te întinzi pe şezlong, să deguşti cocktailuri savuroase şi să te înfrupţi din specialităţile delicioase preparate de bucătarii experimentaţi ai restaurantului de la Continental. Iar înotul face minuni pentru sănătate, pentru minte şi trup!

La hotelul din inima Timişoarei te poţi bucura de o piscină exterioară cu cafe-bar şi restaurant, un centru de relaxare, forţă şi fitness cu saună, piscină si jacuzzi, servicii de înfrumuseţare, un business corner cu PC, internet, xerox, scanner şi imprimantă, internet wireless gratuit în spaţiile publice, camere care îţi oferă o panoramă de neuitat asupra oraşului dacă vrei să înnoptezi şi multe altele.

Terasa Atlantic de la Hotel Continental poate fi însă cu siguranţă oaza ta de relaxare în perioada estivală.

Mai multe informaţii puteţi obţine la numarul de telefon 0729884301
Regulament de plasare a anunturilor