Vrei sa scrii proiecte europene pentru Primaria Timisoara? Se fac angajari

De Roxana Deaconescu
2Comentarii
Vrei sa scrii proiecte europene pentru Primaria Timisoara? Se fac angajari
© TION: Vrei sa scrii proiecte europene pentru Primaria Timisoara? Se fac angajari
Primăria Timișoara organizează un nou concurs pentru ocuparea funcțiilor publice vacante. Se caută oameni pentru mai multe birouri, inclusiv specialiști care să scrie proiecte pentru municipalitate.

Proba scrisă are loc în 15 iunie, începând cu ora 10, la sediul instituției de pe C.D. Loga, iar dosarele candidaților pot fi depuse până în 2 iunie.

Este nevoie de opt oameni noi la Primăria Timișoara, cei mai mulți fiind căutați pentru Serviciul Generare și Management Proiecte, dar și pentru Biroul Tehnic.

Pentru Serviciul Monitorizare și Implementare Proiecte se caută un consilier cl. I gradul principal, cu studii universitare de licență absolvite cu diplomă, care să aibă studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă – specializarea științe inginerești și cu perfecționare ca manager proiect. Are nevoie de o experiență de minimum cinci ani și trebuie să știe limba engleză la nivel avansat și să aibă cunoștințe în Word și Excel, la nivel mediu.

Pentru Serviciul Generare și Management Proiecte este nevoie de trei consilieri. Viitorul consilier cl. I gradul superior trebuie să aibă studii universitare de licență absolvite cu diplomă, studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă – specializarea științe inginerești, perfecționare management proiecte. Are nevoie de o experiență de minimum nouă ani și de cunoștințe avansate de limba engleză și de operare pe calculator – Word și Excel, nivel mediu.

Cei doi consilieri cl. I gradul asistent de la același birou trebuie să aibă studii universitare de licență absolvite cu diplomă, studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă – specializarea științe inginerești, perfecționare management proiecte. Trebuie să aibă o experiență de minimum un an și să știe engleză – nivel avansat, dar și Word și Excel – nivel mediu.

Pentru Biroul Relații Internaționale este nevoie de un consilier cl. I gradul superior, care să aibă studii universitare de licență absolvite cu diplomă, studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă, dar și o experiență de minimum nouă ani. De asemenea, trebuie să știe să lucreze, la nivel mediu, în Word și Excel și să cunoască engleza și franceza, la nivel avansat.

Pentru Biroul Tehnic este nevoie tot de trei consilieri. Viitorul consilier cl. I gradul superior are nevoie de studii universitare absolvite cu diplomă, studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă – specializarea inginerie civilă, diriginte de șantier, dar și de o experiență de minimum 9 ani. În plus, trebuie să știe să lucreze în Word și Excel, la nivel mediu, dar și să aibă certificat de diriginte de șantier.

Viitorul consilier cl. I gradul asistent trebuie să fi absolvit studii universitare de licență cu diplomă și studii superioare de lungă durată cu diplomă de licență sau echivalentă – specializarea inginerie civilă, diriginte de șantier. Experiența în muncă trebuie să fie de minimum un an, iar cunoștințele de operare calculator în Word și Excel trebuie să fie de nivel mediu.

Cel de-al treilea consilier pentru Biroul Tehnic – cl. I gradul principal trebuie să aibă studii universitare de licență absolvite cu diplomă, studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă – specializarea inginerie civilă, diriginte de șantier. De asemenea, are nevoie de o experiență de minimum cinci ani și trebuie să știe să lucreze, la nivel mediu, în Word și Excel, dar și să aibă certificat de diriginte de șantier.

Vedeți aici mai multe detalii, bibliografia, precum și ce trebuie să cuprindă dosarele de înscriere la concurs!

Relații suplimentare se pot obține la sediul primăriei sau la numărul de telefon 0256.408.352.2Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor

Regulament de plasare a anunturilor