Vrei sa lucrezi la Primaria Timisoara? Se cauta un expert sportiv si doi inspectori

De Roxana Deaconescu
6Comentarii
Vrei sa lucrezi la Primaria Timisoara? Se cauta un expert sportiv si doi inspectori
Se fac din nou angajări la Primăria Timișoara! Este nevoie de un expert sportiv care să lucreze la Biroul Baze Sportive, dar și de doi inspectori de specialitate, pentru Serviciul Public CERC.

Proba practică și cea scrisă pentru postul de expert sportiv au loc în 14 decembrie, la ora 10, la sediul primăriei. Înainte de asta însă, cei interesați trebuie să depună dosarele de înscriere, până în 6 decembrie, la ora 16, la Camera 8 din primărie, iar după concursul propriu-zis are loc interviul, în 19 decembrie, tot la ora 10, în instituția de pe C.D. Loga.

Viitorul expert sportiv al Biroului Baze Sportive trebuie să aibă studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă, specializarea sport/kinetoterapie, nu are nevoie de perfecționări sau specializări, nici de limbi străine, dar trebuie să știe să lucreze în Microsoft Office, la nivel mediu, precum și să aibă o vechime de minimum un an în specialitatea studiilor, să știe să acorde primul ajutor și să aibă abilități de… salvare.

Aici găsiți informații despre ce trebuie să conțină dosarele de înscriere, dar și bibliografia!

În ceea ce privește concursul pentru funcțiile de inspectori, proba scrisă are loc în 20 decembrie, la ora 10.

Viitorii inspectori de specialitate gradul IA ai Serviciului Public CERC Timișoara – Centrul Regional de Competențe și Dezvoltare a Furnizorilor în Serviciul Automotive – trebuie să aibă studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă, din care unul în științe economice și să aibă o vechime de minimum șapte ani.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie depuse la sediul primăriei până în 13 decembrie, la Camera 8. Cei doi inspectori vor fi aleși în funcție de rezultatele obținute la proba scrisă, în funcție de asumarea responsabilității, de adaptarea la complexitatea muncii, inițiativă și creativitate, dar și în funcție de capacitatea relațională. Pe site-ul primăriei găsiți mai multe detalii cu privire la acest concurs!6Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor