Vrei sa fii cea mai frumoasa de Valentine’s Day? Programeaza-te la Continental Beauty Center (P)

Reactualizat la:
Vrei sa fii cea mai frumoasa de Valentine’s Day? Programeaza-te la Continental Beauty Center (P)
© TION: Vrei sa fii cea mai frumoasa de Valentine's Day? Programeaza-te la Continental Beauty Center (P)
Se apropie Ziua Îndrăgostiţilor şi vrei cu siguranţă să îți surprinzi iubitul cu ceva special. Încearcă o schimbare de look, o tunsoare îndrăzneaţă sau o nouă coafură, fă-ţi un tratament facial şi relaxează-te la un masaj înainte! Echipa de profesionişti de la Continental Beauty Center Timişoara, salonul de înfrumuseţare de la Hotel Continental, îţi stă la dispoziţie. Trebuie doar să îţi faci programare din timp pentru Valentine’s Day!

Dacă vrei o schimbare de look, o altă tunsoare sau o coafură de ocazie specială, Continental Beauty Center Timişoara este cu siguranţă locul unde te vei simţi frumoasă şi răsfăţată. Iar pe lângă coafură/ frizerie poţi beneficia şi de alte servicii de calitate la salonul de înfrumuseţare de la Hotel Continental.

Podoaba capilară este foarte importantă, mai ales pentru o femeie, aşa că este esenţial să optezi pentru profesionişti atunci când vine vorba despre tratamente, tunsori sau coafuri. Iar la Continental Beauty Center poţi găsi ceea ce ai nevoie: oameni cu experienţă şi înclinaţi spre frumos, care lucrează cu produse profesionale.

Salonul de înfrumuseţare din incinta Hotel Continental a fost deschis în urmă cu 4 ani şi se află de atunci în preferinţele doamnelor şi domnişoarelor preocupate de frumuseţea şi îngrijirea lor.

Continental Beauty Center se distinge prin serviciile de calitate pe care le oferă: tratamente de păr pentru netezire şi reconstrucţie cu keratină braziliană, extensii, coafuri şi tunsori clasice sau moderne, manichiură, pedichiură clasică, cu gel sau cu ojă semipermanentă, tratamente faciale anti-age, de lifting şi de curăţare, precum şi masaj corporal de întreţinere sau anticelulită.

Se lucrează cu produse de calitate, adevărate branduri în industria înfrumuseţării, cum ar fi Wella, Joico, Malu Wilz, Moroccanoil, O.P.I., BrillBird, Guinot sau Gerovital.

Salonul este deschis de luni până vineri între orele 08:00 – 20:00, iar sâmbătă între 09:00 – 16:00.

Dacă vrei să te faci frumoasă pentru Valentine’s Day, nu uita însă să trebuie să te programezi la salon din timp. Pentru alte informații și programări poți suna la numerele de telefon 0256/ 302.204 și 0722.200.289.

Echipa Continental Beauty Center este pregătită să lucreze la imaginea ta, iar rezultatele le vei testa pe pielea ta. Ziua Îndrăgostiţilor se apropie, aşa că grăbeşte-te!
Regulament de plasare a anunturilor