Vrei o infrastructura mai buna in Timisoara? Directia Tehnica din primarie face angajari

De Roxana Deaconescu
4Comentarii
Vrei o infrastructura mai buna in Timisoara? Directia Tehnica din primarie face angajari
© Tion: Vrei o infrastructura mai buna in Timisoara? Directia Tehnica din primarie face angajari
Reprezentanții Primăriei Timișoara încearcă să umple golurile Direcției Tehnice, după ce nouă angajați au decis că nu mai vor să lucreze în instituția de pe C.D. Loga. Se fac angajări.

Direcția Tehnică mai are un singur inspector, după ce șase oameni au plecat să lucreze în cadrul Consiliului Județean Timiș, iar alți trei, de la Biroul Drumuri și Poduri, au ales să se pensioneze. Pentru a funcționa din nou la capacitate normală, Direcția Tehnică din primărie face angajări. Caută, pentru moment, patru consilieri.

Concursul pentru ocuparea funcțiilor publice de execuție vacante are loc în 11 ianuarie. Dosarele de înscriere trebuie duse la primărie până în 28 decembrie, iar proba scrisă are loc în 11 ianuarie, la ora 10.

Este nevoie de:

  • un consilier clasa I grad profesional superior, care să aibă o experiență de minimum nouă ani, studii universitare de licență absolvite cu diplomă, studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă, domeniul Științe Inginerești, specializarea Căi ferate, drumuri și poduri;
  • un consilier clasa I grad profesional principal, cu o experiență în muncă de minimum cinci ani și studii universitare de licență absolvite cu diplomă, studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă, domeniul Științe Inginerești;
  • un consilier clasa I grad profesional asistent, cu o experiență de minimum un an și studii universitare de licență absolvite cu diplomă, studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă;
  • un consilier clasa I grad profesional debutant, care nu are nevoie de experiență, dar trebuie să aibă studii universitare de licență absolvite cu diplomă, studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă, domeniul Științe Inginerești.

Cu toții trebuie să știe să lucreze pe calculator, în Word și Excel, la nivel mediu.

Mai multe detalii despre dosarul de înscriere, dar și despre bibliografie găsiți pe site-ul primăriei.4Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor