Vrei o cariera bine platita in strainatate? Alege domeniul hotelier! (P)

Vrei o cariera bine platita in strainatate? Alege domeniul hotelier! (P)
Unul din domeniile cele mai căutate de românii care vor să plece la muncă în străinătate este cel hotelier. Salariile ce pot ajunge şi la peste 2000 de euro pe lună, precum şi faptul că locul de muncă este de obicei localizat în zone splendide din Europa sau din lume, sunt motive suficiente pentru ca numeroşi tineri să viseze la o carieră în domeniu. Însă cunoaşterea unor limbi străine şi ambiţia nu sunt suficiente pentru a şi reuşi… aveţi nevoie şi de o diplomă.


Şcoala Eurotraining din Timişoara, certificată de Ministerul Educaţiei Naţionale, oferă în această perioadă cursuri de calificare în domeniul hotelier pentru următoarele meserii: administrator pensiune turistică, recepţioner şi cameristă.

La finalul acestor cursuri veţi obţine o diplomă recunoscută atât la nivel naţional, cât şi în Europa.

Cursul de administrator pensiune turistică are o durată de cinci săptămâni, iar pentru a vă înscrie aveţi nevoie de studii medii. Pe parcursul celor cinci săptămâni veţi învăţa, printre altele, să comunicaţi eficient la locul de muncă, să gestionaţi informaţiile cu ajutorul calculatorului, să promovaţi imaginea pensiunii, să organizaţi activitatea acesteia, să efectuaţi operaţii de cazare şi de alimentaţie şi să rezolvaţi eventualele reclamaţii ale clienţilor.

Cursul de recepţioner are, de asemenea, o durată de cinci săptămâni, iar pentru înscriere aveţi nevoie de diplomă de bacalaureat. Instructorii Şcolii Eurotraining vă vor învăţa cum să efectuaţi operaţiunile specifice pentru sosirea şi plecarea clienţilor, modul ideal de a oferi servicii hoteliere către client, promovarea imaginii hotelului şi rezolvarea eventualelor reclamaţii.

Al treilea curs oferit de Şcoala Eurotraining din Timişoara este cel de cameristă. Acesta are o durată de zece săptămâni, iar pentru înscriere aveţi nevoie de studii generale. Veţi învăţa cum să aranjaţi o cameră atât în timpul şederii turiştilor cât şi după, modul de efectuare a serviciilor de curăţenie în zonele comune şi în camerele de hotel, în toalete şi băi, cum să comunicaţi eficient cu clienţii şi ce servicii suplimentare pot fi cerute de aceştia.

Şcoala Eurotraining din Timişoara a fost înfiinţată în 2006 şi a devenit unul dintre cei mai mari furnizori de formare profesională din zona de vest a ţării. Cele peste 50 de cursuri oferite de această şcoală sunt acreditate de către Autoritatea Naţională pentru Calificare (ANC), diplomele fiind recunoscute atât la nivel naţional, cât şi internaţional. Mai multe detalii despre cursurile prezentate, dar şi despre Şcoala Eurotraining găsiţi aici.
Regulament de plasare a anunturilor