Vrei loc de munca garantat in Austria, dar nu stii limba? Invata germana la M.M. Job Trends

Reactualizat la:
Vrei loc de munca garantat in Austria, dar nu stii limba? Invata germana la M.M. Job Trends
ADVERTORIAL. Te-ai săturat de salariile din România și te gândești să pleci în străinătate, unde ai putea să pui un ban deoparte? Dacă ai pus ochii pe Austria, dar nu cunoști limba, poți urma foarte ușor un curs la M.M. Job Trends, companie care îți oferă un loc de muncă garantat.

M.M. Job Trends începe în 22 ianuarie următoarea serie de cursuri. Agenția de Recrutare și Plasare Forță de Muncă în străinătate vine cu cele mai bune oferte pentru cei care doresc să lucreze în Germania sau Austria, pentru a îngriji bătrâni. Banii sunt destui, iar tot ce trebuie să faci, dacă vrei să mergi să lucrezi peste hotare, este să înveți limba germană. Asta dacă nu o cunoști.

Reprezentanții firmei M.M. Job Trends au dat startul înscrierilor.

„Nu știi de unde să începi, dar vrei să lucrezi în Austria sau Germania și nu știi limba? Vino la noi! Cursul se desfășoară pe perioada a zece săptămâni, iar la absolvire obții certificatul de calificare, recunoscut la nivel național și european”, povestesc aceștia.

Poți învăța germana în 40 de ore, astfel încât să te înțelegi cu angajatorul tău, la următorul loc de muncă. Bonusul oferit de firmă este că toți cursanții care iau interviul de limba germană cu partenerii din Austria au un loc de muncă garantat. Zeci de oameni au apelat deja la serviciile M.M. Job Trends și au ajuns să lucreze peste hotare.

M.M. Job Trends este înregistrată la Inspectoratul Teritorial de Muncă Timiș și a fost special creată pentru a veni în întâmpinarea tuturor celor care doresc să investească în cariera lor printr-o experiență internațională. Specialiștii agenției oferă consultanță, dar și asistență pentru găsirea unui loc de muncă în concordanță cu aptitudinile, experiența, interesele și dorințele clienților. Te-am convins? Mergi să te înscrii la cursurile care încep în 22 ianuarie, la sediul companiei de pe strada 1 Decembrie nr. 1, of. 1, interfon 01, în Piața Bălcescu. Mai multe informații pot fi obținute la numerele de telefon 0728.097.337 sau 0356.441.388.