Vrei ca locuinta ta sa arate impecabil in preajma sarbatorilor? Apeleaza la servicii profesionale de curatenie!

Reactualizat la:
Vrei  ca locuinta ta sa arate impecabil in preajma sarbatorilor? Apeleaza la servicii profesionale de curatenie!
ADVERTORIAL. Toți ne simțim copleșiți în preajma sărbătorilor de iarnă. Cumpărături, alergătură, trafic, iar peste toate acestea și casa trebuie să arate impecabil. Însă, măcar în această ultimă privință putem face ceva. Putem apela la servicii profesionale de curățenie.


Sellenya Klean a fost înființată în anul 2004, la Lugoj, și a reușit să se impună pe piața serviciilor de curățenie datorită seriozității, promptitudinii și eficienței, precum și datorită raportului foarte bun între prețul și calitatea serviciului, angajaților atent selecționați și care au continuitate în firmă.

În prezent, Sellenya Klean are 85 de angajați în Timișoara și Lugoj. În portofoliul firmei se găsesc numeroși clienți privați, dar și firme mari, precum Auchan, Unicredit Țiriac, UPC, CEC Bank și mulți alții.

Activitățile de curățenie pe care le Sellenya Klean le oferă clienților sunt cele de curățenie de întreținere, curățenie generală, curățenie după constructor și alte tipuri de intervenții solicitate.
Materialele folosite pentru executarea operațiunilor de curătenie sunt de foarte bună calitate, la fel sunt și consumabilele livrate lunar/periodic în funcție de prevederile contractelor cu beneficiarii.

Selectia de personal se face prin departamentul propriu de resurse umane, dar și externalizat, prin companii de specialitate. Mai multe informații despre serviciile firmei Sellenya Klean puteți obține la numărul de telefon 0728 229604 sau prin e-mail: sellenyaklean@gmail.com
Regulament de plasare a anunturilor