Vrea părerea societăţii civile

1Comentariu
Vrea părerea societăţii civile
Timiş - Consiliul Judeţean Timiş vrea părerea cetăţenilor. Instituţia judeţului doreşte să cunoască părerea publicului referitor la elaborarea proiectului de hotărâre privind aprobarea tarifelor pentru unele servicii de interes judeţean, pentru anul fiscal 2009.

Conform prevederilor legale în vigoare, proiectul de hotărâre a fost publicat pe site-ul Consiliului Judeţean şi a fost transmis organizaţiilor interesate, pentru sugestii. Propunerile, sugestiile şi opiniile se vor depune la registratura generală a Consiliului judeţean sau se pot transmite, pe pagina de internet a instituţiei, la adresa www.cjtimis.ro, până la data de 4 noiembrie 2008. Urmează ca, la sfârşitul perioadei destinate primirii acestor sugestii şi propuneri, proiectul de hotărâre să fie analizat în cadrul comisiilor de specialitate ale CJT (Comisia economică, Comisia pentru administraţie publică locală şi Comisia de urbanism, amenajarea teritoriului, lucrări publice şi protecţia mediului) pentru ca, ulterior, să fie supus dezbaterii şi aprobării plenului.

Şedinţă ordinară de Consiliu
În altă ordine de ide, Preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, Constantin Ostaficiuc, a emis dispoziţia de convocare a CJT în şedinţă ordinară, care va avea loc joi, 30 octombrie, de la ora 10, la sediul Palatului Administrativ. Ordinea de zi a şedinţei cuprinde nouă puncte, printre acestea numărându-se şi Proiectul de hotărâre privind asocierea judeţului Timiş cu municipiile, oraşele şi comunele din judeţul Timiş pentru înfiinţarea Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară Deşeuri Timiş. Se va mai discuta un Proiect de hotărâre privind aprobarea „Procedurilor şi mecanismelor de cooperare transfrontalieră şi regională pentru situaţii de urgenţă la inundaţii”.



1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor