Vor mâncare mai multã

Vor mâncare mai multã
TIMIŞOARA – Pacienţii internaţi în Spitalul Judeţean vor sã mãnânce mai mult şi mai bine. În urma ultimului sondaj fãcut prin spital, pentru a afla cum percep bolnavii serviciile, conducerea a constatat cã cea mai mare problemã e… mâncarea. VIDEO 

„Spre deosebire de precedentele evaluãri de acum câteva luni, de data aceasta s-au constatat cã nemulţumirile legate de atitudinea personalului şi de cazare au trecut undeva mai în spate, oamenii sunt mai multumiţi de atitudinea personalului. În schimb au crescut nemulţumirile legate de hranã, în special de cantitatea hranei şi de calitate”, ne-a spus Daniela Damian, purtãtorul de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţã din Timişoara.

Unii pacienţi se aşteaptã ca la spital sã mânânce ca acasã, dar acest lucru nu este posibil, alocaţia de hranã pentru un pacient, într-o singurã zi este în medie de 6 lei. Asta înseamnã trei mese. Pentru a se constata dacã sunt probleme legate de calitatea hranei, spitalul a fost controlat de ASP, dar nu au fost decoperite nereguli. Sondajul a fost realizat dupã un model trimis de Autoritatea de Sãnãtate Public Timiş, care cere anual un astfel de sondaj.

Acelaşi gen de sondaj este realizat prin spital de patru ori pe an, pentru a se cunoaşte care sunt punctele slabe indicate de pacienţi. Chestionarele sunt aplicate de regulã pacienţilor la externare şi sunt anonime.

 

Sanda Lupean0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor