Vopsele si tencuieli decorative de top lansate la Timisoara. Benjamin Moore si Novacolor sunt disponibile in vestul tarii prin Rofix Color Design!

Reactualizat la:
Vopsele si tencuieli decorative de top lansate la Timisoara. Benjamin Moore si Novacolor sunt disponibile in vestul tarii prin Rofix Color Design!
© foto: Cornel Putan
ADVERTORIAL. Eveniment important pe piața vopselelor și tencuielilor decorative, la Timișoara. Cei de la Rofix Color Design au lansat oficial pe piața din vestul țării celebrele branduri de top Benjamin Moore și Novacolor.

Demersul celor de la Rofix Color Design i-a adus laolaltă pe toți cei implicați în industria construcțiilor din vestul țării. Fie că vorbim despre designeri, arhitecți, dezvoltatori sau chiar distribuitori de vopsele și tencuieli decorative, cu toții au privit cu interes lansarea celor două branduri de top, renumite la nivel mondial, Benjamin Moore și Novacolor.

„Organizăm evenimentul de lansare oficială în Timișoara pentru toți profesioniștii domeniului care vor duce povestea Benjamin Moore și Novacolor mai departe, pentru toți cei care vor răspunde la întrebarea De ce să aleg Benjamin Moore sau Novacolor? Înaintea clienților noștri, noi, adică designerii, arhitecții, dezvoltatorii, constructorii sau distribuitorii, suntem cei care înțelegem standardul de calitate rezultat după mai bine de 100 de ani de cercetare în domeniul produselor de vopsit și al pigmenților, cu ajutorul cărora se pot obține peste 5000 de culori marcă înregistrată”, declară Cătălina Trupșor, managerul Benjamin Moore în România.

Novacolor, un brand italian, are o tradiție de 36 de ani, iar din 2009 a devenit gama de lux a grupului San Marco, lider de piață în domeniul producției de lacuri și vopsele pentru industria construcțiilor.

Brandul este prezent în peste 50 de țări și colaborează inclusiv cu partener internaționali de prestigiu.

Benjamin Moore are o tradiție de 135 de ani și a deschis primul magazin în 1883, în Brooklyn – New York.

Lansarea celor două branduri a coincis și cu inaugurarea noului showroom al celor de la Rofix.

Cei care doresc să afle mai multe despre cele două branduri de top o pot face vizitând showroom-ul de pe strada Bujorilor, la numărul 70.

Vor putea consulta acolo întreaga paletă de culori a celor două branduri într-un spațiu amenajat profesionist și decorat cu produse ale celor doi producători.

(103124)
Regulament de plasare a anunturilor