Vom cumpara fructe de pe strazi, la Timisoara! Liber la lubenite si pepeni

De Roxana Deaconescu
Reactualizat la:
1Comentariu
Vom cumpara fructe de pe strazi, la Timisoara! Liber la lubenite si pepeni
© TION: Vom cumpara fructe de pe strazi, la Timisoara! Liber la lubenite si pepeni
Dacă vă plac lubenițele și pepenii galbeni nu trebuie să vă mai deplasați la piață ca să vă aprovizionați! Le veți putea cumpăra direct de pe stradă. Primăria Timișoara începe să împartă autorizații pentru comercializarea pepenilor.

Se vor găsi lubenițe și pepeni galbeni pe străzi până la sfârșitul lunii septembrie, în zeci de amplasamente din oraș.

Potrivit reprezentanților primăriei, cei care vor să vândă fructe pot depune deja solicitări la sediul municipalității, la camera 12, ghișeele 8 și 9. Dacă sunt mai mulți comercianți pe un loc, va avea întâietate cel care are certificat de producător.

Pentru dosar este nevoie de o cerere tip, de un certificat de înregistrare, de un certificat de producător, de o planșă foto din care să rezulte standul de vânzare, adică tipul de mobilier utilizat, modul de expunere al pepenilor, precum și de taxa de ocupare a domeniului public.

„Suprafaţa maximă aprobată este de 6 mp. Se vor utiliza lăzi cu dimensiunea de 2*2*1,5 mp pentru depozitarea pepenilor şi masă cu cântar verificat metrologic la zi. Este interzisă depozitarea direct pe sol a mărfii. De asemenea, se interzice amplasarea de corturi şi alte construcţii provizorii, cu excepţia umbrelelor fără reclamă publicitară. Fiecare comerciant va deţine avizul pentru desfăşurarea ocazională a comerţului ambulant pe teritoriul municipiului Timişoara, eliberat de către Biroul Autorizare Activităţi Comerciale, în baza HCL 139/2011”, transmit reprezentanții Primăriei Timișoara.

Atenție, comercianți! În cazul în care nu respectați condițiile impuse în aviz, Poliția Locală va fi pe fază să împartă amenzi, susțin autoritățile locale, putându-se ajunge la anularea avizului.

UPDATE: Unde se găsesc pepeni galbeni și lubenițe!

Reprezentanții Primăriei Timișoara au reușit, în sfârșit, să facă publice zonele din oraș unde se vor găsi standuri cu fructe.

Așadar, timișorenii sau trecătorii vor putea cumpăra lubenițe sau pepeni galbeni din următoarele locuri: platou Calea Buziașului, Calea Șagului colț cu Ana Ipătescu, platou Dâmbovița, Calea Șagului colț cu Liviu Rebreanu, platoul Pieței Doina de pe str. Mureș, str. Mareșal Al. Averescu colț cu Drubeta, str. Mareșal Averescu colț cu Martir Ferkel Suteu, str. Bucovinei colț cu Aleea Viilor, Piața Soarelui, platoul Novatim de pe Calea Buziașului, str. Iosif Bulbuca – zona Spitalului Județean, Piața Traian, Calea Sever Bocu colț cu str. Sf. Ap. Petru și Pavel, Calea Aradului colț cu str. Liege, Calea Sever Bocu – vizavi de Piața Nouă, platoul de pe Calea Torontalului, str. Andrei Șaguna colț cu Tigrului, Calea Bogdăneștilor colț cu Bd. Cetății, Str. Circumvalațiunii colț cu Gh. Lazăr, str. Burebista, str. General Ioan Dragalina colț cu Bd. Gării, podul Calea Șagului – zona Steaua, Bd. Sudului vizavi de parc, Calea Buziașului colț cu str. Matei Millo, platoul de pe str. Gh. Lazăr colț cu Bd. Cetății, str. Gheorghe Lazăr colț cu str. Timiș, Aleea FC Ripensia colț cu str. Surorile Martir Caceu, Bd. Dâmbovița colț cu Ana Ipătescu, Bogdăneștilor – zona Favorit, platoul de pe Calea Lugojului, platoul de la Ștrandul Tineretului, str. Avram Imbroane – zona UMT, Calea Șagului – zona Baumax, Bd. Cetății colț cu str. Matei Basarab, Calea Bogdăneștilor colț cu str. Macilor, Calea Sever Bocu colț cu Aleea Martir Ghe. Iosub.1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor

Regulament de plasare a anunturilor