Vivalia Complex – vandut in proporție de peste 55% la doar cateva luni de la lansare

Reactualizat la:
Vivalia Complex – vandut in proporție de peste 55% la doar cateva luni de la lansare
ADVERTORIAL. Vivalia Complex este cel mai nou proiect rezidențial dezvoltat de Vivalia Real Estate Group și cuprinde 108 apartamente cu 1, 2, 3 și 4 camere, complet finisate, dar și spații comerciale poziționate la parter. Apartamentele sunt construite și compartimentate din cărămidă, beneficiază de acces securizat şi videointerfon, senzori de gaz, cronotermostat de ambient pentru controlul automat al temperaturii, tâmplărie PVC de calitate superioară cu geam tripan şi profil solbanc. Pe lângă izolația exterioară calitativă, blocul este izolat termic şi fonic inclusiv între etaje, ceea ce determină un grad ridicat de confort și intimitate.

Ansamblul este amplasat pe Bd. Eroilor de la Tisa, nr. 63, o zonă foarte bine cotată de către tineri și oportună pentru investitori. Termenul de finalizare și predare a primelor apartamente este sfârșitul lunii septembrie 2017. În acest moment peste 55% din apartamente sunt rezervate și vândute, ceea ce arată o apreciere și un interes ridicat al timișorenilor pentru acest proiect. Consilierii de vânzări pot fi contactați zilnic între 09:00 și 18:00 pentru a programa o vizită în șantier: 0730 022 941 / 0731 444 111. www.vivalia.ro

poza-interior-articol1

Vivalia Complex – Proiect rezidențial finanțat de Libra Internet Bank.

LIBRA INTERNET BANK este instituția financiară parteneră companiei Vivalia Real Estate Group, fiind banca finanțatoare proiectului Vivalia Complex. Libra Internet Bank este banca din România dedicată companiilor, cu o activitate orientată spre inovație, spre utilizarea aplicațiilor online și a noilor tehnologii în conceperea unor produse și servicii bancare bazate pe Internet și adaptate secolului XXI.

poza-interior-articol2