Vinul este un elixir! Esti pasionat de vin? Vrei sa ai propria ta vie? (P)

Vinul este un elixir! Esti pasionat de vin? Vrei sa ai propria ta vie? (P)
© TION: Vinul este un elixir! Esti pasionat de vin? Vrei sa ai propria ta vie? (P)
Cine a fost interesat de domeniul viticol, nu a ratat investiţia în afaceri, ci a ştiut să atragă bani europeni. Acest sector agricol a avut un grad de absorbţie de 100%. Cu iniţiativă, dar şi cu ajutorul celor de la www.butasivitadevie.ro, poţi avea şi tu propria ta plantaţie şi propriul tău elixir al vieţii: vinul.


O afacere bună în agricultură, fonduri europene pe proiecte bine scrise şi soiuri care mai de care mai bune de struguri, disponibile chiar la Timişoara, oferă cheia succesului. În anii trecuţi viticultura a fost singurul domeniu în care fondurile europene au fost absorbite în proporţie de 100%. Dacă îți dorești propria ta vie poţi face chiar o afacere dintr-o pasiune.

Dar, pentru a avea plantaţia mult dorită, ai nevoie de material săditor şi accesorii de cea mai bună calitate. Toate produsele de care ai nevoie pentru propria vie le găseşti pe www.butasivitadevie.ro sau direct la magazinul companiei, din Timişoara, str Maramureş, nr 2. De la sârmă de legat, butaşi de viţă de vie, diverse sortimente de struguri, cu sau fără sâmburi, soiuri albe sau roşii, de masă sau de vin, până la ancore, protecţii, pulverizatoare sau accesorii pentru îmbutelierea vinului, toate sunt disponibile la Timişoara.

Vinul roşu poate fi considerat un posibil elixir al tinereţii. Un compus natural din vinul roşu, rezveratrolul, pare a avea, chiar şi în cantităţi mici, efecte benefice asupra inimii, similare celor unui regim alimentar specific. Însă consumul de vin nu trebuie să depăşească o cantitate de trei pahare pe zi pentru bărbaţi şi de două pahare pentru femei, potrivit Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii (OMS). Un consum excesiv de vin poate, dimpotrivă, să crească riscul de apariţie a anumitor boli.
Regulament de plasare a anunturilor