Vine vremea tezelor unice…

Vine vremea tezelor unice…
Timişoara - Aproape de sfârşitul lunii noimebrie elevii claselor a VII-a şi a VIII-a vor susţine tezele cu subiecte unice.

Pentru anul şcolar 2008-2009 ele se vor desfăşura după următorul grafic : Pentru semestrul I, perioada de teze va începe în 25 noimebrie 2008 cu cea la limba şi literatura maternă (germană, sârbă şi maghiară) ; în 3 decembrie la limba şi literatura română ; în 11 decembrie la matematică ; în 16 decembrie la istorie sau geografie numai pentru elevii din calsele a VIII-a. Urmează apoi o perioadă specială de teze pentru elevii amânaţi din 10 februarie 2009 la limba şi literatura maternă ; în 12 februarie la istorie sau geografie pentru elevii din clasa a VIII-a ; în 17 februarie la limba şi literatura română ; în 19 februarie la matematică. În semstrul al II-lea al acestui an şcolar perioada de teze unice va debuta în 29 aprilie cu teza de la limba şi literatura maternă ; în 5 mai la limba şi literatura română ; în 13 mai la matematică şi în 21 mai la istorie şi geografie pentru cei dintr-a VIII-a. Din nou pentru cei amânaţi va avea loc o sesiune specială care va începe în 26 mai cu teza la limba şi literatura maternă ; în 28 mai la limba şi literatura română ; în 2 iunie la matematică, iar în 4 iunie la istorie sau geografie pentru elevii din clasa a VIII-a.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !