Vieti de copii salvate mai usor în Timisoara

De Delia S. Barbu
1Comentariu
Spitalul de copii Louis Turcanu din Timisoara
Spitalul de copii Louis Turcanu din Timisoara
Una dintre secţiile de terapie intensivă ale Spitalului de copii Timişoara primeşte ajutor. Un aparat de ventilaţie artificială, două paturi speciale pentru ATI şi patru monitoare Philips MP 70 vor ajunge pe secţia unde vieţile copiilor pot depinde, uneori, şi de un aparat.

Compania Saguaro Technology Inc. a răspuns invitaţiei lansate de către Fundaţia Kiwanis Timişoara pentru a sprijini strângerea de fonduri pentru proiectul iniţiat de fundaţie, proiect intitulat, sugestiv, E.M.A. (Ei Merită Ajutor!). Beneficiarii direcţi ai acestui ajutor vor fi toţi copiii din judeţul Timiş, dar şi cei din celelalte judeţe arondate Spitalului de copii Louis Ţurcanu Timişoara, pentru că obiectivul central al proiectului este acela de a moderniza secţia de terapie intensivă din cadrul spitalului.

„Implicarea atât a companiei cât şi a angajaţilor săi a constat în iniţierea unei campanii interne de strângere de fonduri. Suma totală strânsă din donaţiile făcute de angajaţi a fost dublată de Compania Saguaro şi este în valoare de 25.000 de lei. Noi am trimis deja banii către fundaţie în urmă cu trei săptămâni”, a precizat Monica Luca, din partea companiei Saguaro.

Cu aceşti bani vor fi cumpărate un aparat de ventilaţie artificială, două paturi speciale pentru ATI şi 4 monitoare Philips MP 70 şi alte echipamente necesare. „Implicarea în acţiuni caritabile nu constituie o iniţiativă nouă în cadrul Grupului Saguaro. Dacă în anii trecuţi, sumele se îndreptau mai ales spre cazuri particulare, începând cu această campanie am încercat să acoperim o plajă mai largă”, a declart Tiberiu Hidi, administratorul Companiei Saguaro.1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor