„Victorie şi un joc bun”

Poli întâlneşte sambata la Timişoara echipa Pandurii Târgu Jiu, în primul meci de acasă cu Hagi la timonă.După victoria categorică de la Galaţi, toţi suporterii aşteaptă un nou succes al echipei alb-violete.

„Îmi doresc o victorie pentru lniştea dinaintea partidei cu Dinamo. Ţinând cont că este ultimul meci acasă din tur, fac apel la public să vină în număr cât mai mare, pentru că avem nevoie de el”, a declarat ieri mijlocaşul Gabriel Caramarin, căpitanul poliştilor în lipsa lui Moldovan.

Managerul general Gică Hagi susţine că Pandurii este o echipă greu de depăşit, dar acest lucru nu trebuie să-i împiedice pe bănăţeni să obţină trei puncte.

„Avem nevoie de trei puncte. Obiectivul este victoria şi dacă se poate şi un joc foarte bun. Respectăm foarte mult adversarul, orice adversar e foarte greu, dar victoria depinde 90% de noi”, a mai spus ieri Hagi.

Din atac vor lipsit Moldovan şi Bucur iar din defensivă va absenta Cânu, toţi trei accidentaţi. O altă absenţă este în compartimentul median, Gigel Coman fiind suspendat. În schimb va intra în lot mijlocaşul Ovidiu Petre.

„În atac avem soluţii. Avem atacanţi foarte buni, pe Mansour şi Silvăşan. Indiferent de jocul lor, noi trebuie să avem soluţii”, a mai spus Hagi. Echipa antrenată de Viorel Hizo, Pandurii ocupă locul 13 în clasament, cu doar 12 puncte. În etapa precedentă, Pandurii a remizat acasă cu FC Naţional, scor 1-1.
Regulament de plasare a anunturilor