Victorie cu final surprinzător

Victorie cu final surprinzător
În urma celui mai bun joc făcut de alb-violeţi în acest sezon, 3-2 cu Farul, Olăroiu şi Poli s-au despărţit.Deşi Poli se află în creştere, a obţinut rezultate bune în ultimele etape, Cosmin Olăroiu şi Marian Iancu au hotărât de cumun acord rezilierea contractului antrenorului principal al alb-violeţilor.

„Sâmbătă seara, după meciul cu Farul Constanţa am purtat o discuţie cu Marian Iancu şi cu vicepreşedintele Emil Roşianu. Fiecare şi-a expus civilizat punctul de vedere.

De comun acord, în urma acestor discuţii am decis rezilierea contractului. Am primit propunerea de a prelua un post în conducerea lui Poli, propunere la care am să reflectez. Sper ca această discuţie să fie spre binele Politehnicii Timişoara”, se arată într-un comunicat emis de Olăroiu. Înlocuitorul lui Olăroiu va fi Gică Hagi, „Regele” fiind aşteptat astăzi la Timişoara, în jurul orei 17. Preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, Constantin Ostaficiuc, a confirmat ieri că Gică Hagi va fi noul antrenor al echipei.

„S-a hotărât înlocuirea lui Olăroiu cu Gică Hagi, atâta ştiu. Domnul Iancu are confirmarea de la Hagi că el va fi noul antrenor al lui Poli. Hagi va fi instalat marţi. Eu am fost pentru ca Poli să fie campioană. Probabil se ştia mai demult de demiterea lui Olăroiu”, a declarat Ostaficiuc.

Olăroiu a preluat echipa în 14 ianuarie 2005. A condus Poli în 27 de meciuri în campionat, obţinând 14 victorii, 0pt remize şi cinci înfrângeri. În Cupa României, Poli cu Olăroiu pe bancaă a obţinut două victorii (5-2 cu Otopeni şi 3-1 cu Târgovişte).
Regulament de plasare a anunturilor