Verificarea masinii pentru sezonul rece este GRATIS la Toyota!

Verificarea masinii pentru sezonul rece este GRATIS la Toyota!
ADVERTORIAL. Ofertă de nerefuzat din partea specialiștilor Toyota de la Timișoara. Reprezentanții companiei îi invită pe timișoreni să le treacă pragul pentru a-și pregăti mașina pentru sezonul rece. Cei care dau curs invitației au parte de verificare gratuită, reduceri, prețuri imbatabile și nu în ultimul rând de calitatea Toyota.


„Nu lăsa vremea de afară să îți strice distracția. De siguranța și confortul tău ne ocupăm noi. Profită de prețurile speciale la plăcuțe și discuri de frână, baterii, jante și anvelope de iarnă, senzori de presiune a anvelopelor, lichid de parbriz și accesorii selectate. Pe măsura ce sezonul rece își intră în drepturi, condițiile de drum devin mai solicitante și cresc riscurile ce amenință siguranța ta. Indiferent ce deplasări plănuiești pentru iarna aceasta, te invităm la o verificare de iarnă gratuită. Astfel îți putem oferi soluții pentru eventualele motive de îngrijorare legate de starea autoturismului, pentru siguranța, confortul și liniștea ta”, transmit reprezentanții Toyota.

Tehnicienii vor verifica sistemul de frânare, profilul și presiunea anvelopelor, starea bateriei, nivelul lichidelor, sistemul de iluminare al autoturismului, dar și lamele stergătoarelor și sistemul de spălare al parbrizului. De asemenea, reprezentanții companiei în Timișoara au mai pregătit și o ofertă la cauciucuri, jante și senzori de presiune a anvelopelor. Tot ce trebuie să faci este să-ți duci mașina la Toyota Timișoara și să nu lași vremea rea să-ți strice distracția.

Toyota Timisoara
Calea Lugojului, nr.88, Ghiroda, Timis
Tel: 0256.208.042
Email: vanzari@timisoara.toyota.ro
www.timisoara.toyota.ro