Vacanta la Primaria Timisoara! Programul de lucru cu publicul in perioada sarbatorilor de iarna

De Roxana Deaconescu
3Comentarii
Vacanta la Primaria Timisoara! Programul de lucru cu publicul in perioada sarbatorilor de iarna
© Tion: Vacanta la Primaria Timisoara! Programul de lucru cu publicul in perioada sarbatorilor de iarna
Funcționarii publici din instituția de pe C.D. Loga se pregătesc de vacanță. Primăria Timișoara nu mai lucrează cu publicul începând de luni, 19 decembrie, așa că dacă aveți treabă la municipalitate, mergeți până vineri, 16 decembrie.

În toată perioada în care nu se lucrează cu publicul, angajații primăriei se ocupă de arhivarea documentelor, de întocmirea de rapoarte, de revizii ale sistemelor informatice și de alte activități curente specifice la final de an.

Programul pe departamente:

Compartimentul Administrare Fond Funciar – ultima zi de program cu publicul este data de 16 decembrie, urmând ca acesta să fie reluat în 9 ianuarie 2017.

Direcția de Asistență Socială Comunitară îşi suspendă programul cu publicul în perioada 21 decembrie 2016 – 6 ianuarie 2017. Ultima zi de lucru va fi 20 decembrie 2016.

Ultima zi de lucru cu publicul la Serviciul Autoritatea Tutelară este vineri, 16 decembrie, acesta urmând să fie reluat în data de 9 ianuarie 2017.

Direcţia Clădiri Terenuri şi Dotări Diverse – Biroul Locuinţe îşi va suspenda programul cu publicul începând cu 19 decembrie și îl va relua în 9 ianuarie.

Excepția acestei perioade o face Casieria pentru activitatea de Pompe Funebre și Coșerit din Bd. 3 August 1919 nr. 17, care va funcționa după următorul program: în perioada 19 – 23 decembrie, 27 – 29 decembrie și 3 – 6 ianuarie 2017, între orele 8.30-11, iar în intervalele 24 – 26 decembrie și 30 decembrie – 2 ianuarie, casieria va fi închisă.

Direcția Comunicare lucrează după următorul program: Camera 12 – Serviciul de Relaționare Directă cu Cetățenii își suspendă programul cu publicul în 19 decembrie 2016 și îl va relua în 9 ianuarie 2017.

Centrul de Informare Turistică va fi închis în zilele de duminică, urmând să funcționeze, în perioada 16 decembrie – 11 ianuarie, după următorul program: luni – vineri 10-18, iar sâmbăta 10-14. Excepţie fac zilele de 24 decembrie şi 31 decembrie, când programul va fi între orele 10-14. În zilele de 25 și 26 decembrie, precum și în 1 și 2 ianuarie 2017, programul de lucru cu publicul va fi suspendat.

La Direcția de Urbanism, ultima zi de program de lucru cu publicul va fi în 16 decembrie, acesta urmând să fie reluat în 9 ianuarie.

Serviciul Achiziţii Publice va prelua documentaţiile specifice termenelor şi procedurilor de achiziţii publice în toate zilele lucrătoare, la Serviciul Relaţionare Directă cu Cetăţenii (camera 12, ghişeele 10 şi 11).

În perioada sărbătorilor, respectiv în intervalul 19 decembrie – 2 ianuarie, Direcţia de Evidenţă a Persoanelor Timişoara va funcţiona după următorul program de lucru cu publicul:

La Serviciul de Evidenţă a Persoanelor – conform programului existent (cu excepţia zilelor declarate libere).

La Serviciul de Stare Civilă: din 19 decembrie va funcționa Biroul Înregistrări Naşteri, conform programului existent, Biroul Înregistrări Decese, conform programului existent. Ultima zi de oficiere a căsătoriilor va fi data de 23 decembrie.

În zilele declarate libere, respectiv 24, 26, 31 decembrie 2016 şi 2 ianuarie 2017, va funcționa numai Biroul Înregistrări Decese, în intervalul orar 10-12.

Direcţia Fiscală a Municipiului Timişoara va lua măsuri pentru desfăşurarea programului de lucru cu publicul pe perioada sărbătorilor de iarnă 2016. Astfel, ultima zi de program cu publicul va fi în data de 16 decembrie, programul de lucru fiind reluat în 9 ianuarie 2017, cu următoarele excepţii: Biroul Consiliere Cetăţeni şi Registratură şi Biroul lmpuneri Mijloace de Transport în perioada menţionată vor prelua şi vor înregistra toate declaraţiile contribuabililor persoane fizice şi juridice; Biroul Evidenţă Contribuabili şi Încasări Bugetare, în perioada menţionată, va încasa doar obligaţiile constând în amenzi, încasarea impozitelor şi taxelor locale, activitatea fiind reluată începând din 9 ianuarie.

Serviciile de specialitate din cadrul Direcţiei Fiscale a Municipiului Timişoara vor elibera în perioada menţionată certificate de atestare fiscală privind impozitele şi taxele locale şi alte venituri la bugetul local atât pentru persoane fizice, cât şi juridice, doar pentru acele imobile pentru care nu este necesară prelucrarea informatică a datelor patrimoniale şi/sau nu este necesară achitarea obligaţiilor restante.

Cererile de eliberare a certificatelor de atestare fiscală pot fi depuse până în 16 decembrie, activitatea de înregistrare a cererilor urmând a fi reluată în 9 ianuarie 2017. În cazul persoanelor fizice, certificatul de atestare fiscală privind impozitele şi taxele locale şi alte venituri la bugetul local va fi eliberat în baza evidenţei plăţilor existente, în 16 decembrie 2016.

„Având în vedere dispoziţiile art. 159 alin. 5 din Legea nr. 207/2015 privind Codul de procedură fiscală, conform cărora, pentru bunul ce se înstrăinează, proprietarul bunului trebuie să achite impozitul datorat pentru anul în care se înstrăinează bunul, certificatele de atestare fiscală eliberate în cursul lunii decembrie din anul fiscal 2016 pentru înstrăinarea dreptului de proprietate asupra clădirilor/terenurilor/mijloacelor de transport sunt valabile până la 31 decembrie 2016. Pe site-ul Primăriei Municipiului Timişoara există posibilitatea trimiterii de formulare online”, transmit reprezentanții municipalității.3Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor