Vacanta ideala pe taramul mult visat o rezervi numai cu Bastour Travel

Reactualizat la:
Vacanta ideala pe taramul mult visat o rezervi numai cu Bastour Travel
ADVERTORIAL. Ştim foarte bine cât de important este un concediu reuşit, petrecut în ţară sau în străinătate, pentru refacerea capacităţii de efort şi înnobilarea sufletului, cu amintiri deosebite petrecute alături de cei dragi.

La fel de bine știu și specialiștii de la Bastour Travel Timișoara. Turcia, Grecia, India, Insulele Filipine, Vietnam, Italia, Bangladesh, Cambodgia, China, Coreea de Nord, Japonia, Bali, Indonezia, Malaezia, Mongolia, Nepal, Pakistan, Singapore, Tibet, Abu Dhabi, Dubai, Papua Noua Guinee – acestea sunt doar câteva dintre destinațiile recomandate de ei.

Agenția Bastour Travel este un tur-operator român ce oferă servicii de înaltă calitate în domeniul călătoriilor, atât pentru turiștii individuali sau grupuri, cât și pentru oameni de afaceri sau corporații.

„Ne adresăm tuturor categoriilor de vârstă, cu o gamă diversificată de programe turistice, atât în țară, cât și în străinătate. Profesionalismul de care dă dovadă personalul nostru cu cunoștințele acumulate în domeniul turismului contribuie la asigurarea derulării cu succes a programelor turistice pe care le promovăm. Nu ne oboseşte lucrul niciodată, căci turismul nu e o simplă profesie, ci este un mod de viaţă”, susțin reprezentanții agenției.

Bastour Travel oferă servicii complete, la standarde internaționale. Vorbim despre turism intern și internațional, bazat pe pachete prestabilite sau create la cererea clienților, individual sau de grup, rezervări la hoteluri și pensiuni în țară și în străinătate, programe de weekend, bilete de odihnă și tratament în zone montane și balneare din țară și de peste hotare, agroturism, asigurări medicale de călătorie, pachete turistice complexe, sub formă de sejururi sau circuite, care integrează cazări, mese, transport aerian sau terestru cu autocare, respectiv microbuze ori transferuri. Mai mult, la cerere, se organizează programe speciale culturale și religioase, atât în România, cât și în afara granițelor, precum și excursii de turism specializat – golf, pescuit, safari, lună de miere, croaziere, vacanțe exotice.

Pentru toate acestea îți stă la dispoziție echipa Bastour Travel. Iar dacă nu ești din Timișoara nu trebuie să-și faci probleme. Oricând îți dorești, poți lua dispoziția cu colaboratorii Bastour din marile orașe, pe care îi găsești cu un simplu click pe Facebook. Ramona Sabou (Ramona – Personal Travel Consultant ) și Mihaela Popescu (Mihaela – Personal Travel Consultant) sunt amândouă Personal Travel Consultant în Timiș, la fel ca și Alexandra Jurjica (Alexandra Jurjica – Personal Travel Consultant ), ele fiind pregătite să te ajute cu orice nelămurire. În București le găsești pe Alexandra Pleșcan – (Personal Travel Consultant – Bucuresti) și pe Ruxandra Enache – (Personal Travel Consultant – Bucuresti), în Brașov-Târgoviște te așteaptă Andrei Negut – (Personal Travel Consultant – Brașov Targoviste), iar în Cluj sunt Paula Maior Personal Travel Consultant și Marina Peteoaca (Marina – Personal Travel Consultant ).

Sediul Bastour Travel Timișoara este pe strada Simion Bărnuțiu nr. 7. Orarul agenției este de luni până vineri, între orele 10:00 – 18:00, precum și sâmbăta, între orele 10:00 – 14:00.
Regulament de plasare a anunturilor