Universitatea de Vest Timisoara cauta cateva mii de noi studenti

De Marcel Hoster
1Comentariu
Universitatea de Vest Timisoara cauta cateva mii de noi studenti
© TION: Universitatea de Vest Timisoara cauta cateva mii de noi studenti
Universitatea de Vest Timişoara caută noi studenţi pentru a-şi acoperi locurile neocupate la sesiunea de admitere din vară. Iar oferta este mai mult decât generoasă, sunt peste 2.200 de locuri pe care tinerii pot încerca experienţa de student.

Câteva locuri bugetate şi câteva mii de locuri pentru care se va plăti taxă sunt scoase din nou la concurs la Universitatea de Vest Timişoara, în cadrul celei de-a doua sesiuni de admitere. Sunt 11 facultăţi, inclusiv studii în limbi străine, unde cei dornici de studiu pot aplica.

Admiterea se desfășoară în perioada 7 – 20 septembrie, iar pentru un calendar detaliat pe fiecare facultate, cei interesați sunt rugați să acceseze pagina de internet a instituției.

Oferta cuprinde 73 de specializări, dintre care șase sunt în limbi străine. Acestora li se adaugă și specializările de master, pentru cei care au finalizat deja ciclul licență.

Cele mai multe locuri pentru care cei admişi nu vor plăti taxă de studii sunt la Facultatea de Fizică. Iată care este situaţia locurilor bugetate scoase la concurs: Fizică – 45; Chimie, Biologie și Geografie – 2; Litere, Istorie și Teologie: 19; Economie și Administrarea Afacerilor: 18; Muzica și Teatru: 16; Sociologie și Psihologie: 12; Arte și Design: 11; Educație fizică și Sport: 10; Științe Politice, Filosofie și Științe ale Comunicării: 10; Matematică și Informatică: 8

 1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor