Unic in Romania: Garantie 5 ani pentru produse IT la Cit Grup Srl, Primul IT Discount din Romania

Unic in Romania: Garantie 5 ani pentru produse IT la Cit Grup Srl, Primul IT Discount din Romania
Cumpăraţi produse IT şi vă este teamă că se strică, iar garanţia e prea mică? Nu vă faceţi probleme, noi am găsit soluţia. Află că la orice produs din gama IT achiziţionat de la CIT Grup poţi beneficia de o garanţie de 5 ani. Daca produsele pe raft beneficiaza de o garantie de 1 – 3 ani o poti extinde usor pana la 5.

Totuşi, în acest moment, există firme care doresc sa stabileasca o relatie pe termen lung cu clientii lor bazate pe profesionalism, intelegere, implicare, incredere, calitate si servicii inovatoare si in accelasit timp sa reduca costurile de achizitie pentru persoanele juridice si fizice din Romania si tarile invecinate. Oferta „garantie 5 Ani” la toate produsele IT este o oferta unica in Romania disponibila doar la CIT Grup Srl.

CIT Grup, Primul IT Discount din Romania, situat pe Calea Aradului nr. 48/A din Timişoara oferă produse IT la preţuri mici, poate chiar cele mai mici de pe piaţă. Strategia lor fiind sa importe doar produse care le pot comercializa la un pret cu 20% sub pretul pietei. Cu 686 lei + TVA puteţi achiziţiona un Laptop DELL iar un calculator Fujitsu costă doar 245 lei + TVA. Iar pentru firme, Cit Grup vine cu o oferta greu de refuzat, statii grafice si servere Dell la doar 868 lei + TVA.

Poti afla mai multe despre companie din prezentarea .pdf prezenta pe website-ul www.citgrup.ro in meniul din stanga sus. Veti afla reusite interesante ale firmei, premii castigate, ca au servit peste 86 000 clienti si compania exporta produse IT catre Italia si Olanda si multe altele.

www.citgrup.ro
Regulament de plasare a anunturilor