Unde gasesti un designer de interior bun si gratuit, in Timisoara

Unde gasesti un designer de interior bun si gratuit, in Timisoara
ADVERTORIAL. Vrei să faci renovări în casă sau chiar să amenajezi o locuință și nu ai nicio idee despre ce ai putea face? La showroomul Ceramiche Mariner te așteaptă o echipă de designeri de interior profesionistă, dispusă să îți arate chiar și în 3D cum va arăta locuința ta după renovări. Serviciile sunt gratuite, tot ce trebuie să faci este să îi povestești designerului cum ai vrea să-ți arate locuința, iar apoi să cumperi tot ce ai nevoie pentru amenajări.

La showroomul de pe strada Divizia 9 Cavalerie nr. 64, marfa vine direct din Italia, iar clienții care au pus ochii pe gama largă de produse pusă la dispoziție de companie au parte de o sumedenie de surprize.

E foarte simplu să-ți redecorezi casa cu ajutorul Ceramiche Mariner. Trebuie doar să urmezi câțiva pași simpli. După ce ai vorbit cu designerul, alegi culorile, fie că sunt calde sau reci. Dacă nu te-ai decis cum ai vrea să-ți arate locuința după amenajări, poți să cercetezi piața pe site-ul companiei, unde există mai multe modele.

GLOSSY VERDE2

Apoi, poți foarte ușor să creezi o imagine 3D personalizată pe dimensiunile încăperii în cauză și cu modelele pe care ai pus ochii. Odată ce este finalizat proiectul 3D, designerul interior profesionist te ajută să pui la punct ultimele detalii. Mai mult, pe site-ul Ceramiche Mariner poți analiza proiecte 3D ale altor clienți ai companiei.

„După stabilirea materialului și modelului dorit împreună cu personalul nostru calificat în Arhitectură (design interior și mobilier), vom calcula prețul total. Bineînțeles, în funcție de cantitatea necesară și de modelul ales se poate oferi un discount, suntem o companie cu prețuri de producător. Toate aceste servicii sunt puse la dispoziția clienților noștri gratuit, chiar dacă în cele din urmă unii se răzgândesc. Marfa poate fi depozitată la noi chiar și după ce e cumpărată, până când clientul decide să înceapă lucrările”, ne-au declarat reprezentanții Ceramiche Mariner.

201508171426

La Ceramiche Mariner găsești gresie, faianță sau brâuri, mozaic ori alte elemente speciale pentru scări.

Ceramiche Mariner se adresează tuturor segmentelor de pe piața de specialitate, prin produse de înaltă calitate și personal adecvat pentru asistarea cumpărătorilor. Oricare ar fi alegerea, cu siguranță o veți găsi la Ceramiche Mariner.

poza baie marrakech1a

Cu o experiență de 31 de ani, Ceramiche Mariner se remarcă prin specializare, design, cercetare, tehnologie și calitate.